Çankırı İl Özel İdare Genel Sekreterliği'ne Yüksel Çelik getirildi

Çankırı İl Özel İdare Genel Sekreterliği'ne Yüksel Çelik getirildi

Hasan Yıldız'ın görevden alınması ile birlikte boşalan Çankırı İl Özel İdare Genel Sekreterliğine, Aksaray İl Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik Atandı.

AKSARAY İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Çankırı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atandı.

14 Ağustos 2020 tarihinde İstanbul Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı iken Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak atanan Yüksel Çelik, memleketi Çankırı’ya atandı.

Çelik'in Kurban Bayramı tatili sonrası görevine başlayacağı öğrenildi.

YÜKSEL ÇELİK KİMDİR?

Çankırı’nın Bayramören/Karakuzu köyü (eski adı Bara) köyünde 1975 yılında dünyaya geldi.

Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olup, yüksek lisansını İstanbul Medeniyet Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde tamamladı.

İş hayatına 1997 yılında Samandıra Belediyesi’nde başladı.1999-2009 yılları arasında Samandıra Belediyesi Yazı İşleri müdürü olarak görev yaptı.

Samandıra Belediyesi'nin tüzel kişiliğinin kaldırılması ile Sancaktepe Belediyesi'nde Yazı İşleri Müdürü, Destek Hizmetleri Müdürü ve son olarak Başkan Yardımcısı olarak görevini sürdürdü

Aynı zamanda birçok sivil toplum kuruluşunda aktif rol alan Çelik;

Sancaktepe İmam Hatip Okulları Platformu 2. Başkanlığı, Refah Partisi Samandıra Gençlik Kolları Başkanlığı, Kartal Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, Samandıra Milli Gençlik Vakfı Başkan Yardımcılığı, Kartal Milli Gençlik Vakfı Başkan Yardımcılığı, Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyeliği, İlim Yayma Cemiyeti Sancaktepe Şubesi Başkan Yardımcılığı, Sancaktepe Kızılay Genel Sekreterliği ve Başkan Yardımcılığı, Samandıra İmam Hatip Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanlığı, İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcılığı, Sancaktepe Belediye Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı ve Kongre Üyeliği, Pendik İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği Başkan Yardımcılığı, Sancaktepe Çankırılılar Dernek Başkanlığı, Sancaktepe Engelliler Derneği Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

İngilizce ve Arapça bilen Yüksel Çelik, evli ve üç çocuk babasıdır.

ihbar-hatti-sozcu-18-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler