Çankırı'da boş kürekle temel atma töreni!

Çankırı'da boş kürekle temel atma töreni!

AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz yeni bir skandala imza attı.

ÇANKIRI - Kurşunlu'ya bağlı Kızılca köyünde yaşanılanlar Türk siyasi tarihinde yeni bir skandala kapak niteliğinde oldu.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, Kızılca köyünde yapılacak olan imam evi, Kur'an Kursu ve gasilhane olarak kullanılacak bina için iki kez temel atma töreni düzenlendi.

TEMELE İLK HARÇ KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI'NDAN
Kurşunlu'ya bağlı Kızılca köyünde pazar günü saat 10.00'da kaymakam Vedat Yılmaz, Belediye Başkanı Şakir Kaymak ve İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker'in de aralarında bulunduğu bir topluluk yapılacak olan binanın temel atma törenini gerçekleştirdi. 

b2kpt-icuaewlgw.jpg

İKİNCİ TEMEL ATMA BOŞ KÜREKLE MİLLETVEKİLİ FİLİZ'DEN!
Kızılca köyünde gerçekleştirilen ilk törenden yaklaşık iki saat sonra köye beraberinde AKP Kurşunlu İl Genel Meclis Üyesi Dursun Çimen'le giden Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz, Kur'an kursu, imam lojmanı ve gasilhane olarak yapılacak olan bina için elinde boş kürekle objektiflere poz verdi ve bu durumu Twitter'dan takipçileriyle paylaştı...

korsantemel-huseyinfiliz-resim-11.jpg

AKP Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz'in Kızılca köyünde elinde boş kürekle, saatler önce atılmış ve de kurumaya yüz tutmuş beton karşısında verdiği fotoğraf karesi, siyasi literatüre geçecek boyutta...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler