Çankırı'da kamu çalışanları da corona kıskacında!

Çankırı'da kamu çalışanları da corona kıskacında!

Ülkede corona virüsü vaka sayıları bakımından ilk 5'e giren Çankırı'da kamu çalışanları arasında Covid-19 testi pozitif çıkanların sayısında da patlama yaşanıyor. Son olarak Valilik İl Özel İdare'de 27 çalışanda Covid-19 testi pozitif çıktı.

Çankırı şehir merkezi ve ilçelerinde giderek tırmanan corona virüsü (Covid-19) vakaları kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personeli de fena vurdu. Başta İl Sağlık Müdürlüğü ve hastanelerde görevli personeli kırıp geçiren Covid-19, son olarak İl Özel İdaresi'nde çalışan 27 personelin yapılan testleri pozitif çıktı.

Edinilen bilgilere göre İl Özel İdaresi personeli arasında Covid-19 testleri pozitif çıkan personelin büyük bir bölümünün arazide çalışanlar olduğu öğrenilirken, corona virüsü tedbirlerinin artırıldığı öğrenildi.

Öte yandan corona virüsü (Covid-19) testi pozitif çıkan bürokratlar arasına Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım da katıldı. Tahsin'in tedavisi devam ederken il müdürlüğünde çalışan personelin büyük bir bölümünün Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı da gelen bilgiler arasında.

VALİ AYAZ: KARANTİNA KURALLARINI İHLAL EDENLER...
Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Çankırı'nın ülke genelinde corona virüsü (Covid/19) vaka sayısı bakımından ilk 5'e girmesinden sonra alınacak tedbirlerle ilgili olarak dün gece Twitter'dan yaptığı paylaşımda; "Kıymetli Çankırılılar; Yarından itibaren karantina kurallarını ihlal ederek evlerini terkeden corona virüs hastalarımız geri kalan karantina sürelerini Valiliğimizce belirlenen öğrenci yurdunda tamamlayacaklardır. Lütfen #SağlıkİçinHepimizİçin kurallara uyalım" dedi.

İşte o paylaşım:

vali-ayaz-tweet-resim-012.jpg

VALİ AYAZ'DAN SICAK SAATLERDE İKİ AYRI MESAJ

vali-ayaz-son-tweet-resim-0888.jpg

vali-ayaz-tweet-resim-0122220000.jpg

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz'ın paylaştığı tweetlere bakıldığında "... karantina kurallarına uymadığı tespit edilen 51 kişiye TCK'nın 195. maddesi gereğince..." şeklinde yaptığı açıklama ile kurallara uymayanlar hakkında tahkikat açıldığı bilgisini verdi.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler