Çankırıda korkunç olay!

Çankırı'da korkunç olay!

Çankırı'da İrfan Alabay, ayrı yaşadığı 3 çocuğunun annesi, Asiye Alabay'ı tabancayla öldürdükten sonra intihar etti.

Çankırı Merkez Buğday Pazarı Mahallesi Marangozlar Sokak Gazi Apartmanında meydana gelen korkunç olayda, Köy Hizmetleri'nden emekli ve psikolojik tedavi gören İrfan Alabay, ayrı yaşadığı eşi Asiye Alabay'ı tabancayla öldürdükten sonra, aynı silahla kendisi de intihar ederek yaşamını sonlandırdı.

Cumartesi gününün ilk saatlerinde meydana gelen korkunç olayda, psikolojik tedavi gören eşi İrfan Alabay'ı terk ederek 3 çocuğuyla birlikte başka bir eve yerleşti.
 
Asiye Alabay, uzun süreden bu yana ayrı yaşadığı eşi İrfan Alabay’ın Buğday Pazarı Mahallesi Marangozlar Sokak Gazi Apartmanı'ndaki evine geldi.
 
Çiftin arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyürken İrfan Alabay, yanında bulunan tabancayla eşi Asiye Alabay'ı öldürdükten sonra tabancayla başına ateş ederek intihar etti.
 
Silah seslerinin duyulması üzerine komşuları polisi aradı. Gelen polis ekipleri evin salonunda İrfan ve Asiye Alabay'ın cansız bedenlerini buldular.
 
Çiftinin cesetleri, otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.
 
Alabay çiftinin iki oğlu bir kızı olduğu, büyük oğullarının polis memuru, küçük oğullarının ise lise son sınıfta öğrenci olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler