Çankırı'da MHP'nin ayak sesleri!

Çankırı'da MHP'nin ayak sesleri!

MHP Çankırı Belediye Başkan adayı Hakkı Yalçın'ın projelerini açıkladığı gecede coşkulu yoğun kalabalık sanatçı Turgay Başyayla'nın türküleriyle coştu.

MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın, Fehmi Gökşen Spor Salonu’nda düzenlediği programda, projelerini açıkladı.

Yalçın’ın düzenlediği proje tanıtım gecesine ilgi beklenenin çok üzerindeydi. Partililerin salonun dışına kadar taştığı gecede, dışarıda kalan vatandaşlar için de salonun dışına barkovizyon konuldu.

STK temsilcilerinin de yoğun ilgi gösterdiği proje tanıtım programına MHP teşkilatlarının yanı sıra, ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Esnaf ve Kefaret Odası Necati Akdoğan, ÇESOB Başkanı Osman Karadeniz, ÇESİAD Başkanı Mahmut Uzunkaya, Süt Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ömer Çendek, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke, Kamu Sen Başkanı Nuh Yalçın, TÜRKAV Başkanı İsa Bölükbaşı, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Ahmet Söğüt ile STK’ların meclis üyeleri katıldı.

"AKP 30 MART'TA SANDIĞA GÖMÜLECEK"
MHP Genel Merkez Yöneticisi Ziya Yılmazbilen, Türklüğün yok edilmeye çalışıldığını ifade ederek, programa katılan coşkulu kalabalığın kendilerine güç kattığını ve bu güç ile 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde AKP’yi sandığa gömeceklerini söyledi.

Coşkulu kalabalık karşısında konuşan MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın da hazırladıkları kısa, orta ve uzun vadeli projelerle Çankırı’da yaşayan insanları mutlu edeceklerini söyledi.

AKP’nin adayı İrfan Dinç’i sert sözlerle eleştiren Hakkı Yalçın, "Dinç’in söylemleri toplumu kutuplaştırıyor ve ortamın gerginleşmesine neden oluyor" dedi.

YOLUN AÇIK OLSUN!
Hakkı Yalçın konuşmasında; "Sayın Belediye Başkanı pankartları asmış! Yolun açık olsun Çankırı diyor. Güle güle başkanım, senin de yolun açık olsun." dedi.

Seçim kaybedeceğini anlayan AKP kadrolarının farklı yöntemlere başvurduğunu anlatan Yalçın, “Allah bize ömür nasip ettikçe, dedikodulara fırsat vermeyeceğiz. Şimdi çıkmış bizimle ilgili yalan yanlış bilgiler sunuyor. Bu millet sana öyle bir ders verecek ki, ne olduğunu sen bile anlayamayacaksın. Kırkevler için hazırladığımız Karatekin 1074 projesini kıskanmış ve her yerde 'benim projemi çaldılar' diye anlatıyormuş. Çalmak bizim işimiz değil, çalmak sizin işiniz. Senin sök-taklardan başka projen mi var? Sen zaten proje katilisin. Seçim beyannamende bile olmayan projeye nasıl sahipleniyorsun utanmadan? Madem bu senin projen neden 10 yıldır oraya tek çivi çakmadın? Biz projeyi yapınca mı aklın başına geldi? Sen kendini çok akıllı zannediyorsun ama bu millet 30 Mart'ta senin aklını başından alacak” ifadelerini kullandı.

AKP’nin iç politikalarını da eleştiren Yalçın, “Çıkmışlar, ‘paralel devlet’ diyorlar. İnlerine gireceklerini söylüyorlar. İnine girecekseniz vatan elden gidiyor. Gidin doğuda ‘özerklik ilan edeceğiz’ diye bağıran şerefsizlerin inine girin” ifadelerini kullandı.

"TC TABELASI YENİDEN BELEDİYE BİNASINA ASILACAK"
Türkiye Cumhuriyeti’nin simgesi olan T.C. ibaresinin Çankırı Belediyesi tabelasından söküldüğünü hatırlatan Yalçın, “Ne yazdılar oraya biliyor musunuz? Çankırı Belediye Sarayı. Sizi o sarayda oturtturmayacağım ve oradan çıktığınız ilk gün bu milletle birlikte T.C. tabelasını oraya yeniden asacağız” diye konuştu.

Yalçın, kadın ve gençlik merkezlerini siyasi arenadan uzak tutacaklarını ve daha donanımlı hale getireceklerini vurguladı.

Çankırı’nın en büyük sıkıntılarının konut ve trafik problemi olduğunu dile getiren Yalçın, “İrfan Bey şimdi 20 bin konut yapacağını açıklamış. Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun. 10 yılda 280 tane konutun içinden çıkamayan sizler, 20 bin konutu 5 yılda nasıl yapacaksınız?” diye konuştu.

Çankırı’daki tüm projeleri Çankırılı işadamlarına yaptıracağının sözünü veren Yalçın, dışardan gelen hiçbir işadamının Çankırı’da iş yapamayacağını ve Çankırı’nın parasının dışarıya gitmeyeceğini kaydetti. Muhalefet belediyelerinin ödenek bulamadığına dair iddiaların asılsız olduğunu vurgulayan Yalçın, Kastamonu ve Karabük belediyelerinin muhalefet belediyesi olmasına rağmen AKP’li Çankırı Belediyesi’nden daha fazla hizmet ürettiklerini kaydetti.

Daha sonra projelerini tanıtan Yalçın, halktan hesap soran baskıcı bir başkan değil, halka hesap veren şeffaf bir başkan olacağını vurguladı.

turgaybasyayla-cankiri-mhp-sozcu-resim-03.jpg

SANATÇI TURGAY BAŞYAYLA SALONU DOLDURANLARI COŞTURDU
Program meclis üyesi adayları tanıtımı ile devam ederken, MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, kaliteli bir kadro ile vatandaşların karşısına çıktıklarını söyledi. Konuşmaların ardından Sanatçı Turgay Başyayla sahne aldı. Çankırı'nın evladı Turgay Başyayla da söylediği türkülerle salonu dolduran partilileri coşturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler