Çankırı'da müteahhidin hırsı vatandaşın canını tehlikeye atarken Belediye nerede?

Çankırı'da müteahhidin hırsı vatandaşın canını tehlikeye atarken Belediye nerede?

Çankırı Merkez'de yaşanan olay tam anlamıyla rezalet... Kastamonu yolu üzerinde devam eden inşaat yolun çökmesine neden olurken, olayda can kaybı yaşanmaması sevindirici.

Edinilen son dakika bilgisine göre Çankırı'da Özcenk İnşaat'a ait Kırkevler'deki projenin ikinci aşamasının yapımı sürerken bugün öğle saatlerinde meydana gelen çökme büyük heyecan ve korku yarattı. Can kaybının yaşanmadığı çökme sonucu Kastamonu yönünden Çankırı'ya giriş yapan araçlara tek şeritten geçiş sağlanıyor.

cankiri-kirkevler-yol-coktu-resim-012.jpg

cankiri-kastamonu-karayolu-insaat-nedeniyle-tek-seritten-veriliyor-resim-012.jpg

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER

TANITIM FOTOĞRAFI HERŞEYİ ORTAYA KOYUYOR!

cankiri-kastamonu-karayolu-insaat-resim-012.jpg
Yukarıdaki fotoğraf sözü edilen inşaat firmasının halen inşaatı sürdürülen proje ile ilgili olarak web sayfasında yayımladığı görsel! Binanın önündeki yol Çankırı-Kastamonu karayolu! Yola bu derece yakın bir inşaatın daha proje aşamasında engellenmesi gerekirken, normal bir inşaat alanıymışcasına inşaat ruhsatı verilmesi beraberinde soru işaretlerini de getiriyor.

PROJENİN İLK ETABINDAN DAİRE ALAN VATANDAŞLAR YAKLAŞIK İKİ YILDIR MAĞDUR!
Öte yandan haberimiz sonrası Sözcü18'i arayan bölgede yaşayan vatandaşlar; "Bizler yaklaşık 3 yıl önce bu projenin 1. etabından aldığımız evlerimizde bugüne kadar büyük sıkıntılar yaşayarak bugünlere geldik! Halen oturduğumuz evlerimize hergün başka bir yoldan gelerek ulaşabiliyoruz! Üç bir yanımız kapalı! Sabah işe gitmek için çıktığımız yoldan akşam geri dönemiyoruz! Haziran ayı içerisinde belediyeye yol için yaptığımız müracaat olumsuz sonuçlandı. Üstüne bugün de buradaki inşaatta çökme gerçekleşti. Binada yaşayan yaklaşık 200 kişinin mağduriyeti anlatmakla bitmez" dediler.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
71 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler