Çankırı'da traktör devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Çankırı'da traktör devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

Edinilen son dakika bilgisine göre Çankırı ile Ünür arasındaki Alaçat Ovacık grup yolunda Murat G. yönetimindeki traktör devrildi. Traktör üzerinde bulunan 3 kişiden biri olan Kübra G. yaşamını yitirirken Mehmet G. ve sürücü Murat G. yaralandı.

SÖZCÜ18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Çankırı - Ünür arasında gerçekleştirilen ve Alaçat Ovacık grup yolunda bugün saat 18:00 dolaylarında yaşanan kazada Murat G. (36) idaresindeki plakası tespit edilemeyen seyir halindeki traktör devrildi. Traktör üzerinde bulunan Kübra G.(33) olay yerinde yaşamını yitirirken Mehmet G. (34) ve Murat G. yaralı olarak Çankırı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Traktör üzerinde bulunan Murat G. ile Mehmet G'nin kaldırdıkları harmanı Çankırı'da sattıkları ve Alaçat köyüne dönüş yolunda oldukları öğrenilirken, ölen Kübra G.'nin Mehmet G'nin eşi olduğu ve Ankara'da yaşadıkları bildirildi.

KAZA NEDENİ OLARAK YAPILAN YENİ YOL GÖSTERİLDİ

Kaza sonrası olay yerine gelen Murat G. ile Mehmet G'nin yakınları, kazaya neden olarak, yeni yapılan yolun dikliği nedeniyle traktörün kumda kayması sonucu meydana geldiğine işaret ettiler.

Hatırlanacağı üzere 'Ovacık Grup Yolu' olarak yeniden planlanan ve zaman zaman toprak kaymalarının yaşandığı bu karayolunda kaza sayısı hergeçen gün giderek artarken beraberinde can kayıplarının yaşanmasına neden oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler