Çankırılılar, Sultangazide güç gösterisi yaptılar

Çankırılılar, Sultangazi'de güç gösterisi yaptılar

Sultangazi Belediyesi Ramazan etkinliklerinin bugüne kadar

yapılan en kalabalık hemşeri gecesini Çankırılılar tarafından gerçekleştirildi.

Düzenlenen geceye başta Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı olmak üzere, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ÇANDEF Genel Başkanı İsmail Suaydın ile Sultangazi – Gaziosmanpaşa Çankırılılar Dernek Başkanı Özcan Çam, Yönetim Kurulu Üyeleri, çeşitli STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Sultangazi – Gaziosmanpaşa Çankırılılar Dernek Başkan Özcan Çam’ın katılımcıların yoğun ilgisi nedeni ile teşekkürlerini ifade ettiği açılış konuşmasında sonra söz alan ÇANDEF Genel Başkanı İsmail Suaydın da ÇANDEF’in yurt çapında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çankırılıların her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını, Ramazan ayında bu birlikteliğin zirveye çıktığını söyleyen Suaydın, referandum konusuna da gönderme yaparak “Çankırılıların da artık karar verme durumunda  olduklarını düşünüyorum" dedi. İsmail Suaydın, ÇANDEF olarak önlerinde yapılacak çok işin olduğunu belirterek sözlerini Başbakan Erdoğan’ın sık sık kullandığı “Durmak yok yola devam” cümlesi ile bitirdi.

YAZICI: “TÜRKİYE YENİDEN ŞAHLANIYOR!”
Gecenin konuğu olan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, yaptığı konuşmada, Ak Pati hükümetinin 8 yıldır iktidarda olduğunu ve yaptığı çalışmalarla milletin yüzünü güldürdüğünü belirterek, geçen zaman diliminde dik durmak sureti ile milletin desteğini hep yanlarında hissettiklerini söyledi. Başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olmak üzere ülke yöneticilerinin uluslar arası arenada söz sahibi olduklarını ve başka uluslara da güven veren pozisyona geldiğini söyleyen Hayati Yazıcı, Türkiye’nin yeniden tarihteki şahlanışını yaşadığını iddia etti.

SEVDA BAŞKAN’DAN
BAKAN YAZICI'YA
ÇANKIRI BELEDİYESPOR ATKISI

Ülkedeki bir kısım sorunların diyalogla çok rahat çözülebileceğini dile getiren Hayati Yazıcı’nın konuşmasından sonra Türkiye liglerinin tek kadın Klüp Başkanı olan Çankırı Belediyespor Başkanı Sevda Karaali Şireci tarafından takdim edilen atkıyı boynuna astı.

Gece ile ilgili olarak konuşan Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı Sevda Karaali Şireci "İstanbul'da öylesine muhteşem bir gece yaşandı ki, anlatılmaz ancak yaşanır. Sayın Devlet Bakanımızın Çankırılılar'a ve Çankırı insanına karşı karşı göstermiş olduğu teveccüh her birimizi fazlasıyla onore etti. Ben de kendisine profesyonel liglerde mücadele veren Çankırı Belediyespor'un atkısını hediye ettim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler