Çankırının ETKİLİ 10 İSMİni belirleyelim mi!

Çankırı'nın ETKİLİ 10 İSMİ'ni belirleyelim mi!

Sözcü18 Haber Merkezi, okuyucusuyla birlikte Çankırı'nın etkili 10 ismini belirliyor.

Tüm Türkiye hafta başından bu yana ulusal medyanın amiral gemisi Hürriyet gazetesi Pazar ilavesinde yeralan haber üzerine tartışıyor.

Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin, Ahmet Hakan ve Enis Berberoğlu'ndan oluşan Hürriyet yazarları, 'Türkiye'nin en etkili 10 ismi kim' sorusunun cevabını ararken, ortaya şöyle bir liste çıktı:

etkili-on-isim-resim-03.jpg

Sözcü18 Haber Merkezi olarak bizler de bu tartışmayı yapma yerine, "Çankırı'da etkili 10 isim" sıralamasını oluşturma gayreti içerisine girdik.

Ortaya çıkacak "10 isim" konusunda bizlerin de bazı düşünceleri olmasına karşın, bu isimlerin okuyucularımız tarafından "aday" gösterilmesinin daha uygun olacağı kanaatine vardık.

Şimdi söz okuyucuda:

Çankırı'nın ETKİN 10 İSMİ'ni belirlediyseniz "okuyucu yorumu" ya da vedatbeki@mynet.com adresine e-mail olarak bizlere gönderebilirsiniz.

VEDAT BEKİ'NİN "ETKİLİ 10 İSMİ"

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'nin "Çankırı'da 10 etkili isim" listesi şu şekilde oluştu:

1. Mustafa Erişen, 2. İdris Şahin, 3. Ahmet Bukan, 4. Nevzat Ayaz, 5. Turgay Başyayla, 6. Namık Tanık, 7. Vahdettin Özcan, 8. Tevfik Akbak, 9.Selahattin Düzbasan, 10. İrfan Dinç.

İBRAHİM ZENCİRCİ'NİN "ETKİLİ 10 İSMİ"

Yazarımız İbrahim Zencirci'nin "etkili 10 isim" listesi:
1. Nurettin Ok, 2. Nevzat Ayaz, 3. Turgay Başyayla, 4. Ahmet Bukan, 5. Selahattin Düzbasan, 6. Süreyya Ayhan 7. İdris Şahin, 8. Ömer Lütfi Özenç, 9. Adem Can, 10. Mustafa Erişen.

ÖMER FARUK ERYILMAZ'IN "ETKİLİ ON İSMİ"

1. İdris Şahin, 2. Nevzat Ayaz, 3. Vedat Beki, 4. Ömer Lütfi Özenç, 5. Eşref Harmandar, 6. Adem Can, 7. İbrahim Zencirci, 8. Vahdettin Özcan, 9. Selahattin Düzbasan, 10. Sabahattin Yıldız

POSTA KUTUMUZA GELEN BAZI MESAJLAR

İlker Karataş (İstanbul Çankırı Eğitim Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı) Nevzat Ayaz, Eşref Harmandar, İsmail Isik, Şükrü Tarhan, Turgay Başyayla, Vedat Beki, Nurettin Ok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler