Çankırıspor Giresunspor maçına çıkamadı!

Çankırıspor Giresunspor maçına çıkamadı!

Gerekçe; Transferi yapılan futbolcuların lisanslarının yetişememesi...

Şanssızlıklar ve kötü talih Çankırıspor'un yakasını bırakmıyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta ikinci yarının ilk karşılaşmasını kendi saha ve seyirci önünde oynaması gereken Çankırıspor, bugün 13.30'da yapılacak olan karşılaşmaya 4 futbolcuyla çıkınca maçın orta hakemi karşılaşmayı oynatmadı ve maçı bitirdi. Kurallar gereği karşılaşmanın sonucu Giresunspor'un 3-0 galibiyetiyle tescillenecek.

Konuyla ilgili olarak Çankırıspor Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Çankırıspor 2. yarı hazırlıklarını her ne kadar en üst seviyede tamamlamış olsa da, son günlerde önüne gelen 180 bin tl'lik lisansa engel borcun, 135 bin TL'sini yatırmış olmasına rağmen, konuyla alakalı da katkı sağlayabilecek herkesi bilgilendirmesine karşın, Türkiye Futbol Federasyonu'nun nakit ödeme noktasındaki prensibini gerçekleştiremediğinden dolayı yeni sporcularımızın lisansları Giresunspor ile oynayacağımız karşılaşmaya yetişmemiştir.

Bu nedenle bugünkü karşılaşmada kulübümüz statü gereği hükmen mağlup sayılacaktır. Hafta başından itibaren kalan bakiye ile alakalı gereken çalışmalar yapılarak transfer edilen yeni oyuncularımızın lisanslarının çıkartılıp mücadeleye kaldığımız yerden devam edeceğimizin bilinmesini isteriz.

Son 24 yaşanılan sıkınlı süreç ve yoğun mesai içerisinde kulübe gösterdiği katkıdan ve duyarlılıktan dolayı Çankırı milletvekilimiz Sayın Hüseyin Filiz'e ve her zamanki destekçimiz Doraglass ailesine teşekkürü borç biliriz.

Çankırıspor Yönetim Kurulu"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler