Çankırıspor'da Aydınspor maçı bilet fiyatları 5 TL

Çankırıspor'da Aydınspor maçı bilet fiyatları 5 TL

Aydınspor 1923 ile pazar günü kendi evinde karşılaşacak olan Çankırıspor'da hesaplar 3 puan üzerine.

Çankırıspor, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 22. haftanın karşılaşmasını pazar günü Çankırı Atatürk Stadında Aydınspor ile oynayacak..

Haftalardır galibiyete hasret olan ve 15 puanla ligin son sırasında yer alan mavi-beyazlılar için bu karşılaşma hayli önemli.

BAŞKAN KARAALİ: 3 PUAN BİZİM OLMALI
Takımın çalışmalarını Çankırı'da izleyen Kulüp Başkanı Sevda Karaali teknik kadro ve futbolcularla yaptığı görüşmede Aydınspor 1923 karşılaşmasının önemine dikkat çekerek, "Bu maçtan mutlak surette 3 puanla ayrılarak içinde bulunduğumuz zor durumdan bir an önce uzaklaşmalıyız" dedi.

Başkan Karaali ayrıca "Gösterdiği hassasiyet ve sorumluluk bilinci nedeniyle bütün illerde yaşanan tribün terörüne örnek bir şekilde dur demeyi başaran Çankırı Emniyet Müdürümüz nezdinde tüm emniyet teşkilatı ve cumhuriyet savcılarına teşekkür ediyoruz" dedi.

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ
Pazar günü saat 13.30'da Atatürk Stadında oynanacak karşılaşmayı yönetecek hakem triosu şöyle:
Erdem İren orta hakem olarak görev yaparken, Ertan Başdağ ve Segah Tunçkol yardımcılıklarını yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi İbrahim Akar.

İstanbul bölgesi hakemlerinden Erdem İren, Çankırıspor'un en son 27 Nisan 2008 tarihinde Erzincanspor ile deplasmanda oynadığı ve 2-1 kaybettiği maçı yönetmişti.

BİLET FİYATLARI NORMALE DÖNDÜ

Organize küfür eylemiyle kulübe zarar veren şahıslarla alakalı Çankırı Cumhuriyet Savcılığı talimatı ve Emniyet uygulaması ile 8 kişinin seyirden men edilmesi sonucu tribün güvenliğinin sağlandığı kanaatine varılarak, samimi taraftarı mağdur etmeme adına eski bilet tarifesine geri dönüş yapılmıştır.

Buna göre; Gümüşhanespor karşılaşmasında 40 yaş üzeri 100 tl olarak açıklanan bilet fiyatları, bu haftaki Aydınspor 1923 karşılaşması öncesi normale çekildi. Kulüp yönetiminin aldığı kararla kadın ve çocuklar 1 tl, öğrenciler 3 tl ve yetişkinler de 5 tl ücret ödeyerek maçı izleyebilecekler. Atatürk Stadı'na aileleriyle gelenlere mavi-beyaz Çankırıspor bayrağı hediye edilecek.

İŞTE HEDİYE EDİLECEK BAYRAKLAR

bayrak-cankirispor-sozcu-resim-02.jpg

Grupta haftanın programı şöyle:
Konya Anadolu Selçukluspor - Pendikspor
İnegölspor - Gaziosmanpaşa
Dardanelspor A.Ş. - Turgutluspor
Sarıyer - Tarsus İdman Yurdu
Hatayspor - Göztepe A.Ş.
Yeni Malatyaspor - Kırklarelispor
Kartalspor - Tokatspor
Giresunspor - Gümüşhanespor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler