Çankırıspor'da moraller yerinde

Çankırıspor'da moraller yerinde

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Turgutluspor ile karşılaşacak olan Çankırıspor'da hazırlıklar tamamlandı.

Geride bıraktığımız hafta ligin zirvesine oynayan ekipler arasında olan Pendikspor karşısında 4 eksikle sahadan bir puanla ayrılmasını bilen Çankırıspor, pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Turgutluspor karşılaşmasından 3 puan çıkartma hedefinde.

Ligde yaşadığı zor günleri geride bırakarak kalan 9 maçta hedeflenen puanları toplayarak ligde kalma mücadelesi veren Çankırıspor'da moraller yerinde.

Emrah Akar dışında Turgutluspor karşısına tam kadro olarak hazırlanan mavi-beyazlılar hafta içerisinde yaptıkları çalışmalarda hırslı göründüler. Teknik Direktör Hakan Yılmaz da futbolcuların motivasyonunun yerinde olduğunu belirterek "Turgutluspor karşısında alacağımız 3 puan hem bizi hem de bu takımı yürekten destekleyen taraftarı ziyadesiyle mutlu edecektir" dedi. Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önümüzdeki 9 maçtan bizim ihtiyacımız olan puanları alacağımızı düşünüyor ve yaşadığımız kötü günleri geride bırakarak ligde kalmayı hedefliyoruz. Takımın yapısı ve mevcut durumu bunu gerçekleştirmeye hazır. Özellikle geride bıraktığımız hafta yaşadığımız eksiklikler bizi Pendik deplasmanında 3 puandan etti. Pazar günü kendi evimizde mutlak surette kazanmak zorundayız. Bunun bilincindeyiz. Sahadan mutlu ayrılan tarafın biz olacağını biliyoruz."

TURGUTLUSPOR İLE 5 KEZ KARŞILAŞTIK VE...
Turgutluspor ile Çankırıspor arasında bugüne kadar 5 resmi karşılaşma oynandı. Bu karşılaşmaların 2'sinden Turgutluspor galibiyetle ayrılırken, diğer 3 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında oynanan 5 karşılaşmada toplamda 13 gol kaydedildi. Bu 13 golün 8'i Turgutluspor'dan gelirken, 5 gol Çankırıspor'dan geldi.

KARŞILAŞMA YAREN TV'DEN YAYINLANACAK
Pazar günü Atatürk Stadında saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşma Yaren TV'den canlı olarak yayınlanacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler