Çankırısporu desteklemeliyiz

"Çankırıspor'u desteklemeliyiz"

Dora Otomotiv Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Akkoç Sözcü18'e konuştu.

Çankırıspor'un ana sponsor firmalarından olan Dora Otomotiv Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Akkoç "Çankırıspor'u özlenen başarılara götürme yolunda ilerleme isteniyorsa her Çankırılı ama az ama çok Çankırıspor'a destek vermelidir." dedi.
 
Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye konuşan Burhan Akkoç "Çankırı şehri Çankırıspor'la bilinecek ve tanınacaktır. Çankırıspor'un şehrin tanıtımına olan katkısı yadsınamaz. Bunun yanısıra şehrin tek profesyonel spor kulübü olan Çankırıspor'un başta PTT 1. Lig ve Süper Lig'de mücadele edebilme ihtimalini de yok sayamayız. Çankırıspor'un elde edeceği başarılarla ortaya çıkabilecek sinerjinin de Çankırı'ya ve Çankırı insanına neler kazandıracağını düşündüğümde heyecanım daha da artıyor. O yüzden bizler firma olarak Çankırıspor'a yapabildiğimiz düzeyde destek oluyoruz. Ancak bu destek sadece bizler gibi birkaç firma düzeyinde kalmamalı. Her Çankırılı az ya da çok bir şekilde Çankırıspor'a desteğini göstermeli" dedi.
 
ZAMAN ÇOK ÖNEMLİ
Kızılırmak Kavun Festivalinde kısa bir süre de olsa Başkan Sevda Karaali ile görüşme imkanı bulabildiğine işaret eden işadamı Burhan Akkoç "İşlerimiz nedeni ile çok fazla görüşme fırsatımız olmamıştı. Festivalde yarım saat olsa da görüştük. Kulübün bu günlerde sezon başlamadan önce otobüs alma projesi varmış. Kendisi yapılan çalışmaları bana aktardı. Kadın başına bunca işi yapabilen, kulübü ayakta tutan, kulübün çok daha iyi şartlarda profesyonel liglerde mücadele etmesi için ter akıtan bir insana biz Çankırılılar olarak sahip çıkmamız gerektiği kanaatindeyim. Kendisini ilgiyle ve takdirle izliyorum. Laf üreterek, kısır çekişmeler içesine girerek başarı elde edilmez. Başarı beraberinde icraat ister. Çünkü zaman en büyük sermayedir. Konuşarak, öteleyerek zaman savurganlığı yapıyoruz. Çankırıspor ile ilgili olarak yapabileceğimiz ne varsa bugün de yapmalıyız yarın da. Ben şahsen Sevda hanımın işini büyük bir ciddiyet ve özenle yaptığına yürekten inanıyor, kendisini de Çankırı'ya ve Çankırıspor'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kutluyorum" dedi.
 
burhanakkoc-doraglass-cankiri-sozcu-resim-081.jpg
 
KIZILIRMAKLI ÇOCUKLARA FORMALAR DORA CAM'DAN
Kızılırmak Kavun Festivali'nde stant açan Çankırıspor Kulübü, gerçekleştirdiği tescilli ürün satışı ile davetlilerin ve de özellikle çocukların büyük ilgisini çekti.
 
Kızılırmaklı çocukların ilgisini farkeden işadamı Burhan Akkoç Başkan Sevda Karaali'ye "Çocukların formaları benden" diyerek kulübe yaptığı sponsorluğun üzerine forma satışlarına da destek sağladı. İşadamı Akkoç'un bu jesti özellikle çocukları fazlasıyla sevindirirken Başkan Karaali'yi de fazlasıyla duygulandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler