Çankırıya Yunus Timi kuruluyor

Çankırı'ya 'Yunus Timi' kuruluyor

İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışma ile 4 kişilik 'yunus timi' yakında hizmete girecek.

Çankırı'da polis teşkilatını daha güçlü hale getirme amacıyla 4 kişilik 'Yunus Timi' kurulması programa alındı.
 
İl Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürü Yusuf Batak'ın, dün İl Genel Meclisi toplantısında teşkilatın 2014 mali yılı yatırım programının görüşmelerinde yaptığı konuşmada Çankırı’ya Yunus Timi kurulması noktasında da planlarının olduğunu ifade ederek "Yunus Timi’ne 4 adet motosiklet alımı için 72 bin liralık tutar belirlendiğini" belirtti.
 
YENİ MOBESELER SUÇ ORANINI AZALTACAK!
Öte yandan dünkü görüşmelerde söz alan Müdür Yusuf Batak, Çankırı’ya yeni mobese ve kamera sistemleri kurulması için 175 bin liralık bir ödenek talepleri olduğunu ve “Çankırı’ya daha 1 ay önce geldim. Antalya’da iken bu sistemi oraya kuranlardan birisiyim. Şunu söyleyebilirim ki; bu sistem çok önemli bir sistem. Çünkü bu sistem sayesinde Antalya’da suç oranının yüzde 50,4 oranında düştüğünü gördük” dedi.
 
YENİ ATIŞ POLİGONU
Batak, il genel meclisi toplantısında konuşmasının son bölümünde, atış poligonu projesi için 100 bin liralık, büro malzemeleri için ise 66 bin liralık bir ödenek talepleri olduğunu dile getirdi. 
 
Batak’ın konuşmasının ardından konu, meclis üyelerinin oybirliğiyle İçişleri ve Çeşitli İşler Komisyonuna havale edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler