Cemil Çiçek Dumanı otelden attırdı mı?

Cemil Çiçek Duman'ı otelden attırdı mı?

'Yok artık' dedirtecek cinsten bir haber...

Ünlü rock grubu Duman'ın vokalisti Kaan  Tangöze, konser için bulundukları Altınoluk'ta aynı otele denk geldikleri TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in kendileriyle aynı yerde kalmak istemediği için grup üyelerini dışarı attırdığını iddia etti.
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Çiçek'in "Duman'la aynı otelde kalamam' dediğini söyleyen grubun vokalisti Kaan Tangöze, Çiçek'in bu sebeple kendilerini otelden dışarı attırdığını belirtti.
 
9 Ağustos'da Altınoluk'da meydana gelen olayın ayrıntılarını konseri dinlemeye gelen hayranları ile paylaşan Duman Grubu, Çiçek'in iyi bir insan olduğunu belirtip, bu yaşananların danışmanları sayesinde olabileceğinin altını çizdi.
 
Grubu dinlemeye gelen hayranlarından tepki alan bu durum üzerine Tangöze, Cemil Çiçek'in böyle bir konuya girmeyeceğini ancak etrafındakiler tarafından gerçekleştirilmiş olabileceğini belirtip "Böyle şeyler olabiliyor arkadaşlar" diyerek konsere kaldığı yerden devam etti.
 
ÇİÇEK: HEPSİ HAYAL ÜRÜNÜ
TBMM Başkanı Cemil Çiçek iddialar üzerine bir açıklama yaparak, “Ben çoluk çocuğumla evimdeydim. Otelle hiçbir ilişkim yok. Bunların hepsi hayal ürünü” dedi.
 
“OTELDE DEĞİL EVDE KONAKLADI”
Çiçek’in Basın Danışmanı Rüçhan Akıncıoğlu da iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Akıncıoğlu “TBMM Başkanı Altınoluk’ta otelde değil evde konakladı” dedi.
 
“DUMAN GRUBUNU ÇOK SEVERİM”
Akıncoğlu, grubun otelden danışmanlar aracılığıyla çıkarıldığı iddiasına karşılık ise “TBMM Başkanı Çiçek’in danışmanı benim. Ben de Ankara’dayım. Üstelik Duman grubunu çok severim. Söyledikleri ‘Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk’ şarkısı en sevdiğim şarkıdır. Böyle bir şey yapmam söz konusu olabilir mi? İddiaların hiçbiri gerçeği yansıtmıyor” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler