Cemil Çuhadaroğlu Ortadan aday

Cemil Çuhadaroğlu Orta'dan aday

Orta'da yeni bir başkan adayı daha...

AK Parti'de 'belediye başkanlığı' aday adaylığı başvurusunun son gününde Cemil Çuhadaroğlu Orta'dan başvurusunu gerçekleştirdi.
 
AK Parti Orta İlçe Başkanı Halil Akpunar'a başvuru dosyasını teslim eden ve gerek Orta gerekse Çankırı'da siyaset dünyasının yakından tanıdığı bir isim olan Cemil Çuhadaroğlu aday adaylığı konusunda Sözcü18'e yaptığı açıklamada; "Orta'da sokaktaki vatandaşın ortak adayı olduğumu düşünüyorum. Orta'nın birlik ve beraberliğini sağlayacağımı düşünüyorum. Orta'yı 30 yıllık siyasi tecrübemle, buraya gelmesi gereken hizmetleri ilk elden getirme konusunda sıkıntı yaşayamayacağımı düşünüyorum. Ortalılar siyasette de ticarette de çok aktif insanlardır. İlçede yaşanan ikilik ve kısır çekişmelerle yaşanılan birçok olumsuzluğu olumluya dönüştürme şansımızı çok yüksek görüyorum. Sokaktaki vatandaşın her derdinin dermanı bende var." dedi.
 
CEMİL ÇUHADAROĞLU KİMDİR?
1963 Orta doğumlu. Ankara Kimya Teknik Lisesi mezunu, kimya teknikeri. Siyasete 1978'de Ankara Etimesgut Akıncılar Teşkilatı'nda başladı. 1986'da Refah Partisi Çankırı Merkez İlçe teşkilatında ilçe sekreteri olarak yönetiminde bulundu. 1987 genel seçimleri, 1989 mahalli seçimlerinde aktif çalıştı. 1990 yılında Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı, 1991 genel seçimlerinde Çankırı'da, 1992 ara seçimlerinde Sinop'ta, 1994 yılında Çankırı'da görev aldı. 1995'de il başkanı olarak Refah Partisi'nin iktidara taşınmasında görev aldı. 2004 ve 2009 yıllarında da Çankırı Belediyesinde bulundu. Halen Ankara'da ticaretle uğraşan Çuhadaroğlu, evli ve 3 çocuk babası.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler