Çerkeş Belediyesi'nde işçi taban ücreti 26 bin TL oldu

Çerkeş Belediyesi'nde işçi taban ücreti 26 bin TL oldu

Son dakika bilgisi... Çerkeş Belediyesi'nde çalışan işçi ve sözleşmeli personelin aylık taban ücreti 26 bin TL'ye yükseltildi. İşçi ve sözleşmeli personel bu rakamın yanında artı olarak çocuk ve aile yardım parası da alacak.

ÇERKEŞ Belediye Başkanı Hasan Sopacı Belediye personeli ile birlikte Belediye Kültür Merkezinde yemekli toplantıda bir araya geldi.

Çerkeş Belediyesi işçilerine asgari ücretin üstünde maaş veren Belediye Başkanı Hasan Sopacı, belediye çalışanlarına müjde vererek 2024 yeni asgari ücret zammının üzerine yüzde 53 oranında zam yaparak aylık en düşük işçi ücretinin 26 bin TL olduğunu açıkladı. Açıklanan ücrete ilave olarak çocuk ve aile yardım parası da eklenecek.

Açıklanan ücretler, çalışanları da memnun etti. Çerkeş Belediyesi işçileri, açıklamadan sonra Başkan Sopacı’yı alkışladı.

Başkan Sopacı yaptığı açıklamada, belediyecilik hizmetlerinde personel ile topyekun bir başarıya imza attıklarını dile getiren Başkan "Bunu tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Bizim anlayışımızın merkezinde adalet ve hakkaniyet vardır. Bizim kardeşlerimiz kışın soğukta yazın sıcakta büyüyen ve gelişen Çerkeş’imiz için fedakarca çalışıyorsa biz bu hakkı teslim etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

baskan-hasan-sopaci-cerkes-sozcu18-resim-02.jpg

Belediye Başkanı Hasan Sopacı Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Belediye olarak işçi ücretlerine yaptığımız artış, beraberinde Çerkeş ekonomisine de katkı sağlayacak. Bunun ötesinde Organize Sanayi bölgemizde faaliyette olan fabrikalarda çalışanların maaşlarında da revizyona gidilmesine neden olacak. İnsanımızın ortaya koyduğu alınteri ve emeğinin karşılığının ekonomik anlamda istenilen seviyeye yükselmesine öncülük ettiğimiz için mutluyum" dedi.

cankiri-cerkes-hasan-sopaci-sozlesme-resim-02.jpg

hasan-sopaci-cerkes-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler