Çerkeşli çifti yedikleri balık ölüme götürdü

Çerkeşli çifti yedikleri balık ölüme götürdü

Çerkeş'e bağlı Çalcuören köyü nüfusuna kayıtlı evli çift, Bursa'da misafir olarak kaldıkları evde ölü bulundu.

Bayat hamsi iki kişinin canına mal oldu  Bursa'da, yedikleri balıktan zehirlenen yaşlı çift misafir olarak kaldıkları damadının evinde ölü bulundu. 

Edilen bilgiye göre, kışı geçirmek için Karabük'ten 3 ay önce Bursa'ya gelen Ahmet Karakullukçuoğlu (71)ve Nazmiye Karakullukçuoğlu (73) çifti, Fidyekızık Mahallesi Fener Sokağı'ndaki evlerine yerleşti. Rahatsızlıklarından dolayı Bursa'nın havasını tercih eden ve yılın 5 ayını burada geçiren yaşlı çift, geçtiğimiz perşembe  akşam yemeğinde hamsi yedi. Çiftin sabah uyanmalalarından şüphelenen damadı Hamza K, üst kata çıktığında, kayınpederi ve kayınvalidesini ölü olarak buldu.

Hamza K, 112 acil servisi ve polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı çiftin öldüğünü tespit etti. Yaşlı çiftin akşam yedikleri balıktan zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. 5 çocuklu çiftin 3 çocuğunun Karabük'te oturduğu öğrenildi.

Damat Hamza K. ölüm haberi üzerine yıkılırken, aynı binada oturan oğlu ise fenalık geçirdi. Yaşlı çiftin cesetleri kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Yakınları, yaşlı çiftin birbirlerine sürekli, "Allah senin ölümünü bana göstermesin. İnşallah ben senden önce ölürüm" dedikleri, hep birlikte ölmek için dua ettikleri söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: bursadabugun.com

Hayatlarını kaybeden Ahmet-Nazmiye Karakullukçuoğlu çiftinin Çerkeş ilçesine bağlı Çalcuören köyü nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler