Çerkeşli'den AK Partili aday Hasan Sopacı'ya tam destek

Çerkeşli'den AK Partili aday Hasan Sopacı'ya tam destek

AK Parti Çerkeş İlçe Başkanlığı binası önünde düzenlenen Büyük Çerkeş Mitingi'ne Başta AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, İl Başkanı Koray Erdoğan ve AK Parti 27. dönem milletvekili Salim Çivitcioğlu ile vatandaşlar katıldı.

ÇANKIRI'nın her geçen gün gelişerek büyüyen ilçesi Çerkeş, bugün AK Parti Belediye Başkan adayı Hasan Sopacı'nın düzenlediği mitinge sahne oldu.

Başta AK Parti Grup Başkan Vekili Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, İl Başkanı Koray Erdoğan ve Ak Parti önceki dönem milletvekili Salim Çivitcioğlu Çerkeş’te vatandaşlara seslendi.

AK Parti Çerkeş İlçe Başkanlığı binası önünde düzenlenen Büyük Çerkeş Mitingi'ne çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Çankırı Teşkilatı ilçelerin arasında en coşkulu mitingini Çerkeş’te düzenledi. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Çerkeş Belediye Başkan Adayı Hasan Sopacı, 31 Mart Seçimlerine Çerkeş olarak hazır olduklarını ve seçim çalışmaları kapsamında son güne kadar yoğun bir programla sürdürüleceğini belirtti. Sopacı, "5 yıl daha Çerkeş'e hizmetkâr olmak istiyoruz" dedi. Başkan adayı Sopacı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çerkeş’te ne kadar güzel çalışmalar ve hizmetler olduysa hepsinde sizin imzanız ve mührünüz var. Hepinizden Allah razı olsun. Vatandaşlarımızın fikirleri ışığında, yerinde atılan adımlarla, bir ilçenin kaderinin değişebileceğini tüm Çerkeş halkına gösterdiğimize inanıyorum. Hemşehrilerimiz ile birlikte doğup büyüdüğümüz topraklara olan vefa borcumuzu ödemek amacıyla verdiğimiz sözlerin çoğunu gerçekleştirerek, gelecek nesiller için sağlam temeller attık.

sopaci-hasan-miting-resim-02.jpg

Sizlerin desteğiyle ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan gelişen bir Çerkeş için çabaladık. Geride bıraktığımız 10 yılda vermiş olduğumuz sözlerin büyük bir kısmını yerine getirmenin yanı sıra, söz verilmeyen ama ilçemizin geleceği için gerekli olan çalışmaları da başarılı bir şekilde projelendirilip hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Dolu dolu bir çalışma temposu ile geçirdiğimiz bu süreçte yapmış olduğumuz projelerle ilçemizin daha hızlı büyümesini ve gelişmesini sağladık. Önümüzdeki yıllarda da verdiğimiz sözleri tutacağımızın, Çerkeş’imizin daha da iyiye gitmesi için çalışmalarımıza aynı şevk ve kararlılıkla devam edeceğimizin sözünü veriyorum.

sopaci-hasan-miting-resim-03.jpg

Çerkeş’e yapılan hizmetlerde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çankırı Milletvekilimiz AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Sn. Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun, AK Parti Çankırı İl Başkanlığımızın ve önceki dönem Milletvekilimiz Sn. Salim Çivitcioğlu’nun çok emeği var. Birlikte büyüyen ve gelişen ilçemize hizmet etme imkanı bulduk.

Çocuklarımızın geleceği için, Çerkeş’imizin geleceği için haydi Çerkeş’im bir daha bir beş yıl daha Çerkeş’imizi geliştirip büyütelim.

Kıymetli Grup Başkan Vekilimiz Çerkeş-Kızılcahamam yolu ile IV. Murat Camii'nin yeniden aslına uygun olarak yapılması için söz verdiler. Kendilerine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Tüm hemşehrilerimize mitingimize yoğun ve coşkulu katılımlarından gönülden teşekkür ediyorum."

akbasoglu-simitci-cerkes-mitingi-resim-02.jpg

salim-civitcioglu-cerkes-akp-mitingi-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler