Çerkeşte intihar sonrası gözaltı

Çerkeş'te intihar sonrası gözaltı

İntihar olayının ardından polis banka güvenlik görevlisi E.K'yı gözaltına aldı.

Çerkeş'te yeni yılın ilk mesai günü çalıştığı banka şubesinden izin alarak damadının evine ait garajda ardında iki sayfalık mektup bırakarak intihar eden Saadettin Kandalar'dan sonra, banka güvenlik görevlisi E.K. polis tarafından gözaltına alındı.

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgiye göre dün gerçekleşen tutuklama sonrası şüpheli E.K'nın Çerkeş Devlet Hastanesinde muayenesi yapıldıktan sonra savcılık tarafından "şüpheli" sıfatıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

BANKA'DAKİ HESAPLARDA AÇIK VAR

Edinilen bilgilere göre beklenmedik bir şekilde intihar ederek yaşamını sonlandıran Saadettin Kandalar'ın çalıştığı bankanın Çerkeş şubesinde olay sonrası yapılan incelemelerde 300 bin tl dolayında bir hesap açığı olduğu ortaya çıktı.

Bununla birlikte polisin ve banka müfettişlerinin yaptıkları ortak çalışmada Saadettin Kandalar'a ait çalışma masasında Çerkeş'te ticaret yapan ve bankada hesabı bulunan çok sayıda ismin "imzalı talimatları"nın da bulunduğu iddia ediliyor.

CENAZE DEFNEDİLDİ

Öte yandan ardında iki sayfalık bir mektup bırakarak yaşamını sonlandıran merhum Saadettin Kandalar'ın naaşı, dün Ankara'da Adli Tıp Kurumu'ndan alındıktan sonra Çerkeş'te ikindi namazına müteakip ilçe mezarlığına defnedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler