CHP Antalya İl Başkanlığı yarışı sonuçlandı

CHP Antalya İl Başkanlığı yarışı sonuçlandı

CHP Antalya İl Kongresinde İl Başkanlığına Deniz Baykal'a yakınlığıyla bilinen Cavit Arı seçildi.

CHP Antalya İl Kongresi'nde Cavit Arı'nın ipi göğüslediği yarışta, Bahadır Manyaslıoğlu en çok oyu alan ikinci aday oldu.

CHP Antalya İl Başkanlığı yarışı sonuçlandı. Deniz Baykal'a yakınlığıyla bilinen Cavit Arı, 271 delegenin oyunu alarak il başkanlığına seçildi.  Bahadır Manyaslıoğlu ise 185 oy alırken, üçüncü aday Mesut Şimşek 11 oyda kaldı.

Gergin başlayan CHP'nin olağanüstü il kongresinde oy verme işlemi ise 18.00'de başladı. 594 kayıtlı delegenin bulunduğu partide oylama için 9 sandık, 27 oy kullanma kabini kuruldu. 'Çarşaf liste' usulü yapılan seçimlerde CHP Antalya İl Yönetimi'nde yer almak için 174 isim aday oldu.

Oylamada delegelerden 3 başkan adayından birini ve 174 yönetim kurulu adayından da en az 27, en çok 30 ismin işaretlenmesi istendi. Oylamaya CHP eski Lideri Deniz Baykal da katıldı. Saat 20.00 sularında kongrenin yapıldığı salona gelen Baykal, oyunu kullandıktan sonra kongreden ayrıldı.

chp-antalya-cavitari-sozcu-resim-10.jpg

YENİ İL BAŞKANI CAVİT ARI
Oy verme işlemi 20.40 tamamlanırken, yapılan sayımda 271 oy alan Cavit Arı, CHP Antalya İl Yönetiminin yeni başkanı oldu. Bahadır Manyaslıoğlu 185 oy alırken Mesut Şimşek 11 oy aldı. (CHP'nin yeni il başkanı Cavit Arı yukarıdaki fotoğrafta sağdan birinci)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler