CHP-MHP'den Çankırı'da Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek turu

CHP-MHP'den Çankırı'da Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek turu

CHP'li milletvekillerinden oluşan bir heyet Çankırı Merkez ve ilçelerini ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Burhan Şenatalar, milletvekilleri Sena Kaleli, Kadir Gökmen Öğüt, İhsan Özkes, Süleyman Çelebi ve Ayşe Eser Danışoğlu'dan oluşan heyet günün ilk saatlerinden itibaren Çankırı Merkez olmak üzere Şabanözü, Orta, Eldivan, Korgun, Ilgaz, Kurşunlu, Atkaracalar ve Çerkeş ilçelerinde Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için oy istediler.

Heyete CHP Çankırı İl Başkanı Fikret Tatlıcı ile MHP İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır da eşlik etti.

100. Yıl Kültür Merkezinde gerçekleşen toplantıya Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Ticaret Borsası Başkanı Oğuz Ak, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz, Kamu-Sen Çankırı İl Başkanı Nuh Yalçın ile bazı sivil toplum kuruluş yöneticileri ve MHP'li Belediye Meclis üyeleri katıldı.

MİLLETVEKİLİ ÖĞÜT: BÖLGEDE ALDIĞIMIZ TEPKİLER OLUMLUYDU
CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Çankırı ziyaretleri ile ilgili olarak Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Günün ilk saatlerinden itibaren Kızılırmak ve Yapraklı haricinde tüm ilçelere ve Merkez'e gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde tahminlerimin üzerinde olumlu tepkiler aldık. Vatandaşın çatı adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu'na karşı kısa sürede bir sempatisi oluşmuş. Bu sempatinin sandığa olumlu yansıyacağını düşünüyorum" dedi. Milletvekili Öğüt sözlerini "10 Ağustos'ta yapılacak seçime katılım oranının yüzde 90'lar düzeyinde gerçekleşmesi halinde adayımız sayın İhsanoğlu'nun şansı AKP adayı Erdoğan kadar var" dedi. 

Kadir Gökmen Öğüt'ün verdiği bilgiye göre CHP heyeti geceyi Kastamonu'da geçirecek ve yarın tüm gün boyu çalışmalarını Merkez'de sürdürecek.

kadirgokmenogut-cerkes-chpheyeti-sozcu-resim-07.jpg

chp-eldivanda-ekmeleddinihsanoglu-sozcu-resim-07.jpg

kadirgokmenogut-sabanozu-cankiri-chpheyeti-ekmeleddinihsanoglu-sozcu-resim-07.jpg

arifcayir-chpheyetiilgazda-sozcu-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler