CHP'li Atalay: AKP bugün itibariyle siyasi mevtadır

CHP'li Atalay: AKP bugün itibariyle siyasi mevtadır

CHP Çankırı milletvekili a. adayı Murat Berat Atalay, basında yer alan ORC anketinin sonuçları ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu.

CHP Çankırı Milletvekili a. adayı Murat Berat Atalay AKP'ye yakın bir şirketin Çankırı için yapmış olduğu seçim anketiyle ortaya çıkartılan sonuçları sert bir dille eleştirdi. 

Siyasi bir mevta haline gelen AKP'nin anketlerle diri tutulmaya çalışıldığını öne süren Murat Berat Atalay; "AKP Çankırı'da il kongresi yaptı. Kongreye 630 delegeden 300 delege ancak katıldı. Bu sonuç dahi Çankırı'da AKP kendi içinden bile yüzde 50'den fazla fire verdiğini gösteriyor. Bütün bunlara karşın hala AKP'yi güçlü göstererek, vatandaşın oyları algı operasyonları ile bir tarafa kanalize edilmeye çalışılıyor. AKP bugün için siyasi bir mevta haline gelmiştir, bu mevtayı 7 Haziran seçimlerinde sandığa gömeceğiz" dedi.

"ÇANKIRI HIRGIZA OY VERMEZ"
Bu kadar yolsuzluk, hırsızlık, rüşvet, haksızlık, hukuksuzluk ve zulüm karşısında Çankırı halkının AKP'ye artık oy vermeyeceğini iddia eden Atalay şöyle konuştu:

"17 Aralık'tan bu yana ülkenin yaşadığı olaylar hiç de normal değil. Rüşvetler havada uçuşmuş, kutu kutu paralar ortaya saçılmış, Türkiye Cumhuriyetinin Bakanları İranlı Reza Zarraf'ın önüne yatmıştır. Sarayda yaşayan zat bu rüşvet operasyonlarından kendisine darbe yapıldığını bir senaryo yazarak halkı kandırmış, bundan sonra da 13 yıllık iktidarlarında ne gibi bir yanlışlık buldu ise onu sözde Paralel yapı üzerine yıkarak kendini aklamış ve paklamıştır. Artık bu oyunu insanımız görmektedir. Hırgızların serbest bırakılıp polislerin içeri atıldığı bir dönemde artık Çankırı halkı bu rüşvetçilere geçit vermeyecektir. Adaletin ortadan kalktığı, parti devletine doğru giden bir ortamda vatandaş bu düzene oy vererek bu kötü gidişe ortak olmayacaktır."

7 HAZİRAN'DA CHP İKTİDAR
CHP'nin bütün bu yaşananların hesabını sormak için ülkede iktidar olmaya en yakın parti olduğunu belirten Atalay, Çankırı halkının artık her türlü pis işlerin içinde olan bugünkü AKP'ye prim vermeyeceğini söyledi. 

7 Haziran seçimlerinden CHP'nin iktidar olarak çıkacağını belirten Murat Berat Atalay, Çankırı halkının da Meclis'e CHP'den temsilci göndereceğine olan inancının her geçen gün katlanarak büyüdüğünü kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler