CHP'li Atalay: AKP ülkeyi yönetemiyor

CHP'li Atalay: AKP ülkeyi yönetemiyor

CHP Çankırı 1. sıra milletvekili adayı Murat Berat Atalay "Birçok yanlışı Paraleller yaptı diyerek sorumuluktan kaçan AKP, paralele yıkamadığı hadiselerde ise tam bir tiyatro sergiliyor" dedi.

CHP Çankırı Milletvekili Adayı Murat Berat Atalay "AKP ülkeyi yönetemez hale geldi" dedi. Atalay'ın gündeme dair yazılı basın açıklaması şöyle:

ÜLKE AKP TİYATROSUNA DÖNDÜ
"AKP ülkeyi yönetemez hale geldi. Bir çok yanlışı paraleller yaptı diyerek sorumluluktan kaçan AKP paralele yıkamadığı hadiselerde ise tam bir tiyatro sergiliyor. 

Adliye gündüz elini kolunu sallayan teröristlerce basılıyor, savcımızın kafasına silah dayanıyor ve kurtarma operasyonunda savcı da ölüyor ama AKP'ye göre bu 'başarılı operasyon' oluyor. Tıpkı Süleyman Şah Türbesinin bulunduğu Türk toprağını başarılı bir şekilde terkedip kaçtığı gibi. AKP bu rezaletleri bile 'başarılı operasyon' göstererek vatandaşın aklı ile alay ediyor.

Koskoca bir ülke günboyu karanlığa gömülüyor ve AKP hükümeti elektriklerin niye kesildiğine dair bir açıklama yapamıyor. AKP ya bu elektriği seçim gecesi kesip kaos çıkarmak için bilerek kesip prova yapıyor, ya da bu kesintinin neden olduğuna dair hiç bir bilgisi yok. Yaşanan bu hukuksuzluk ve bilgisizlik ülkeyi hergeçen gün büyük bir felakete sürüklüyor. 

"KRAL ÇIPLAK"
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise 'Daha henüz kral çıplak' demedik diyerek ülkedeki yolsuzluklarla ilgili AKP'ye zarar vermemek için 7 Haziran'dan sonra konuşacağını söylüyor. AKP'nin zarar görmemesini isteyen Bülent Arınç ülkenin soyularak zarar görmesini istiyor. Bu nasıl bir yöneticiliktir, bu gözümüzün içine baka baka insanımızın aldatılmasıdır. Bülent Arınç'ın söyleyemediğini bugün ben söylüyorum. 

Evet 'Kral çıplak'. Kral ülkeyi babasının çiftliği gibi yönetmekte, ülke kaynaklarını har vurup harman savurmaktadır. Hukuk askıya alınmış, AKP'li olanların yargılanmasına son verilmiştir. 

SÖZ SIRASI ÇANKIRI HALKINDA
Şimdi söz sırası Çankırı'mızın dar gelirli vatandaşındadır. Vatandaşımıza hakkını vermeyenler saraylarda kilosu 4 bin lira olan beyaz çay içerek zevk-i sefa sürmektedirler. Bu kötü gidişe Çankırı halkı dur diyecektir. İnanıyorum ki bu sahte yüzlü AKP'ye okkalı bir Osmanlı tokadı vurarak 7 Haziranda bu haramzadelerin iktidarına son verecektir. 

Oylarımızı iktidarın en yakın adayı CHP'de birleştirelim. CHP iktidarında vatandaşımızın hakkı fazlasıyla verilecektir. Şimdi söz senin Çankırı, bu sefer oyunu CHP'ye vermenin tam zamanıdır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler