Damızlık Birliğinden TIK YOK!

Damızlık Birliği'nden TIK YOK!

Çankırı Damızlık Birliği ile ilgili olarak ortaya atılan iddialar karşısında Başkan Ömer Çendek suskunluğunu sürdürüyor.

Çankırı Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Lütfü Bektaş'ın Cumhuriyet Savcılığına verdiği şikayet dilekçesindeki iddialarla ilgili olarak Birlik Başkanı Ömer Çendek'in suskunluğu halen devam ediyor.

Damızlık Birliği ile ilgili FLAŞ İDDİALAR - TIKLA

Yaşanılan gelişmeler sonrası Sözcü18 Haber Merkezi tarafından telefonla aranan Birlik Başkanı Ömer Çendek'ten yanıt alınamazken, Birlik Yönetimi'nin de iddialar karşısında herhangi bir yazılı açıklama yapmaması kamuoyunca tuhaf karşılanmakta.

ÖMER ÇENDEK SUSARAK
KONUYU KAPATACAĞINI MI DÜŞÜNÜYOR?

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre, halen Birlik Yönetim Kurulu üyesi Lütfü Bektaş'ın Çankırı Cumhuriyet Savcılığına verdiği "ihbar dilekçesi" ile gündeme gelen ve Başkan Ömer Çendek'i hedef alan olumsuz icraatlerin üyeler arasında büyük infiale yol açtığı yönünde.

Çok sayıda Birlik üyesi "Ortaya atılan iddialar oldukça vahim. Buna karşın Başkan Ömer Çendek ya da yönetim kurulu herhangi bir açıklama yapmıyor. Bu duruma da anlam veremiyoruz. Özellikle Başkanın çıkıp yaşanılan gelişmeleri değerlendirerek biz üyeleri rahatlatacak bir açıklama yapmasını bekliyoruz. Bu en doğal hakkımız" diyerek Birlik Yönetiminden yanıt beklediklerini belirttiler.

HABERİMİZDE 86 YORUM VAR AMA...
Öte yandan Sözcü18 sayfalarında yer alan "Damızlık Birliği Başkanı ile ilgili FLAŞ İDDİALAR" Başlıklı haberimiz 2 Kasım tarihinden bu yana çok sayıda (haber yazıldığı anda yorum sayısı 86) yorum almasına karşın gerek Damızlık Birliği yönetiminin gerekse Birlik Başkanı Ömer Çendek'in suskunluğunu nereye kadar sürdüreceği merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler