Dr. Atakul aday adaylığını açıklıyor!

Dr. Atakul aday adaylığını açıklıyor!

AK Parti Çankırı İl Başkan Yardımcısı Dr. Ali Osman Atakul, belediye başkan aday adaylığı başvurusunu bugün yapıyor.

Mart 2014'de yapılacak yerel seçimler için AK Parti'de 1 Ekim tarihi itibari ile başlayan 'adaylık başvuruları'nın bir yenisi bugün gerçekleşecek.

Çankırı Belediye Başkan aday adaylığı müracaatlarının ilk resmi başvurusunu gerçekleştirecek isim AK Parti İl Başkan Yardımcısı Dr. Ali Osman Atakul bugün saat 11.30'da adaylık müracatını yapacak.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşecek ilk başvuru sonrasında Dr. Atakul'un yerel basın mensuplarıyla biraraya gelerek soruları yanıtlaması da bekleniyor.

ŞEVKET KOÇ DA BUGÜN RESMİ BAŞVURUSUNU YAPACAK
Öte yandan AK Parti İl teşkilatında günün ikinci 'adaylık başvurusu' öğleden sonra saat 14.00'de Şevket Koç'un Merkez Belediye Başkan aday adaylığı başvurusuna sahne olacak.

İL BAŞKANI ÇİVİTCİOĞLU:
BAŞVURULAR PARTİMİZE GÜÇ VERECEK

Belediye Başkanlığı için aday adaylarının başvurularını değerlendiren İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, "Her bir adaylık başvurusu AK Parti Çankırı teşkilatına güç verecektir. Partili arkadaşlarımıza çıktıkları yolda başarılar diliyorum. Teşkilatlarımızın tamamında adaylık başvuruları şenlik havasında geçecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler