Dualı açılışa Sözcüden tepki

Dualı açılışa Sözcü'den tepki

Sözcü gazetesi market açılışına katılan üç valinin dua etmesini garipsedi.

Dindar nesil tartışmalarına Sözcü gazetesi tuhaf bir haberle katıldı. Çorum'da market açılışına katılan valilerin dua etmesini eleştiren gazete, haberi "3 vali marketi dualarla açtı" başlığıyla verdi.

Gazete dua eden valilerin fotoğrafın altına "market sahibine helal kazanç dilediler" başlığını attı.

Haberin spotunda ise "Çorum, Çankırı ve Afyon valileri işi gücü bırakıp bir market açılışı için yüzlerce kilometre yol katetti" ifadesi yer aldı.

Veli Toprak imzalı haberde kıyasıya eleştirilen valiler için "Valiler bu isteği kırmayıp yüzlerce km'den Osmancık'a açılışa gitti. Dualar edildi, kurdela kesildi, hayırlı işler dilendi. Valiler sonra yine yüzlerce km. yol katedip illerine döndü" deniliyor.

koc-gida-market-acilis-vali-resim-03.jpg

koc-market-acilis-uc-vali-sozcu-resim-07.jpg

Koç Gıda Marketler Zincirinin 8. şubesi Osmancık ilçesine açıldı. 540 metrekarelik hipermarketin açılışına Çorum Valisi Nurullah Çakır, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Afyon Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Çankırı Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz ve Koç Gıda A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Koç katıldı.

koc-gida-market-acilis-vali-salim-sozcu-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler