E-80de eroine büyük darbe

E-80'de eroine büyük darbe

Çankırı polisinin yaptığı operasyon sonucu Ilgaz - Dörtyol kavşağında durdurulan kamyonun gizli bölmelerinde yaklaşık 93 kg eroin bulundu.

E-80'de polisin yaptığı operasyonla yaklaşık 93 kilogram eroin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Çankırı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Ilgaz Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Van'dan İstanbul'a gittiği öğrenilen B.A yönetimindeki 65 FA 314 plakalı kamyon, Ilgaz Dörtyol mevkisinde durduruldu.

Aramada, kamyonun gizli bölmelerine, 180 paket halinde yerleştirilen 92.8  kilogram eroin bulundu.

Sürücü B.A gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yakalanan eroinin bölgede yapılan operasyonlarda ele geçirilen en büyük miktar ve piyasa  değerinin yaklaşık 4 milyon sterlin olduğu öğrenildi.

ÇANKIRI'DA YAKALANAN EN BÜYÜK EROİN

Vali Vahdettin Özcan, Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ve Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Karaduman ile konuyla ilgili olarak Polisevi'nde düzenlediği basın toplantısında, böyle başarılı bir operasyon hakkında bilgi vermenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

cankiri-emniyet-vali-sozcu-resim-1-04.jpg

Ilgaz Bölge Trafik istasyonu önünde düzenlenen operasyonda, B.A’nın kullandığı kamyonun kasasında brandanın çadırının içine yerleştirilmiş kutularda 92,8 kilogram eroin ele geçirildiğini, başarılı operasyon dolayısıyla Osman Zoroğlu başta olmak üzere emniyet teşkilatını kutladığını belirten Özcan, “Bu operasyon Çankırı tarihindeki en büyük uyuşturucu operasyonu” dedi.

Emniyet Müdürü Zoroğlu ise gözaltına alınan B.A’nın sorgulamasının sürdürüldüğünü ifade ederek, “Çankırı‘da bu miktarda eroin hiç yakalanmadı. Esrar alınmıştı. Ama eroin hiç alınmadı” diye konuştu.

Editör'ün notu: Haberde Çankırı Emniyet Müdürlüğünün yaptığı açıklama sonrası düzeltme yapılmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler