Ek 100 yatak 2014’e yetişecek

Ek 100 yatak 2014’e yetişecek

Çankırı Devlet Hastanesine ilave 100 yataklı ek bina inşaatı yüklenici firmay yer teslimi ile start aldı.

Çankırı Devlet Hastanesine ilave 100 yatak inşaatı için yer teslimi yapıldı. Yüklenici firmanın ek inşaatı 850 gün içerisinde yani 2014 yılı başında tamamlayacağı öğrenildi.

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre 100 yataklı ek inşaatın ihalesi geçtiğimiz Haziran ayı içerisinde TOKİ tarafından gerçekleştirildi ve ihaleyi As İnşaat Taahhüt Nakliye Madencilik Turizm İhracat Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. kazandı. Yer tesliminin 26 Ağustos 2011 tarihinde yapıldığı ve iş teslim süresinin 850 günle sınırlı olduğu gözönüne alındığında ek 100 yataklı hastane inşaatının 2013 Aralık ayında tamamlanacağı öngörülmekte.

İlave 100 yataklı inşaatın mevcut yeni Devlet Hastanesi'nin bugün için otopark olarak kullanılan alana yapılacağı ve iki binanın bir tünelle birleştirileceği ifade edildi.

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İÇİN DE
EK BİNA YAPILACAK

Öte yandan Çankırı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ek bina yapımı için de Aksu mahallesinde bulunan mevcut hastane arsasının bir bölümünün yapılacak yeni ifraz çalışması ile ADSM Merkez Binası olarak planlandığı da gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler