Eyüpoğlu "Ben işimi bilirim" (!) dedi ve ruhsatını yenileyerek dükkanı açtı

Eyüpoğlu "Ben işimi bilirim" (!) dedi ve ruhsatını yenileyerek dükkanı açtı

Pandemi yasakları gereğince işyeri kapatılan Eyüpoğlu lokantası, işletme ruhsatını 'dinlenme tesisi'ne uyarlayarak yeniden hizmet vermeye başladı.

Pandemi yasaklarının geçerliliğini koruduğu günlerde Ankara yolu üzerindeki işletmesinde 'düğün yemeği' veren Eyüpoğlu lokantası, ruhsat yenilemesine giderek 'lokanta'dan "dinlenme tesisi'ne geçiş yaparak işletmesini hizmete açtı.

İLGİLİ HABER
Pandemi yasaklarını takan yok! Çankırı'da restoranda düğün! - TIKLA

Konuyla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Eyüpoğlu lokantası, geride bıraktığımız hafta içerisinde ruhsatlarını 'dinlenme tesisi'ne çevirerek Çankırı Valiliği'ne müracaatta bulunarak işletmeyi hizmete açmak istediklerini belirtti.

Çankırı Valiliği de kendilerine gelen talebi inceledikten sonra 2 gündem maddesi ile toplanan İl Hıfzısıhha Kurulu kararı ile işletmenin gerekli şartları yerine getirerek, 28.01.2021 tarihi itibari ile hizmet vermesine izin verdi.

"BİZ DE Mİ DİNLENME TESİSİ RUHSATI ALALIM" (!)
Eyüpoğlu lokantasının yeniden hizmete başlamasının ardından Sözcü18 Haber Merkezi'ni arayan bazı esnaflar; "Mevcut düzen, 'iş bilenden, kılıç kuşanandan' yana işliyor! Arkası olan, gücü olan için 'imkansız' ya da 'zor' diye bir durum sözkonusu değil. Her daim olduğu gibi mağduriyet yaşayan yine gariban esnaf! Gariban esnafın ne arkası oluyor ne de cebinde parası! Ancak yaşanılanlar öylesine çirkin ve öylesine acımasız ki; Adaletsizlik kendisin bir kez daha gösterdi! Anlaşılan biz de ama öyle ama böyle bir 'dinlenme ruhsatı' alacak ve bizlere uygulanan yasakları delmenin keyfini çıkartacağız! Başka çaremiz yok" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
55 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler