Felaket sonrası 'devlet' Atkaracalar'a uğramadı!

Felaket sonrası 'devlet' Atkaracalar'a uğramadı!

Dün akşamdan bu yana felaketi yaşayan Atkaracalar ilçesi garipleri oynuyor...

Çankırı'nın Atkaracalar ilçesinde dün akşam saatlerinde yoğun yağışlar nedeniyle yaşanan sel felaketi ile 9 yaşındaki Ali Kılıç'ın can vermesiyle sonuçlandı.

Bölgede yaşanan felaket sonrası oluşan yaralar kişisel çabalarla sarılmaya çalışılırken, çok kısa süre önce Japonya ve Güney Kore'ye göz (!) gezdirmeye giden Çankırı'nın yöneticileri ile, geride bıraktığımız pazar gününe kadar Şabanözü'ne 'seçmen avı'na çıkan AK Partili milletvekilleri ve İl Başkanı henüz ortalarda görülmüyor!

JAPONYA VE GÜNEY KORE GEZİCİLERİ, ATKARACALAR'DA YOK!
Geride bıraktığımız günlerde 10 günlük Japonya ve Güney Kore gezisi yapan; Başta Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten gibi isimlerden bir tanesi dahi Atkaracalar'da yaşanan sel felaketi sonrası ilçeye uğramadı...

"Vali Özcan rahatsız" şeklindeki cümleleri duyar gibi oluyoruz! Ancak sayısız Vali Yardımcıları nerede?

Vali Yardımcılarından vazgeçtik; DSİ'nin Çankırı İl Müdürü nerede?

Koltuklar çok mu sıcak tutuyor da bizim haberimiz yok beyler!

Ya da ayağınıza çamur bulaşır diye mi kıpraşmıyorsunuz?!

Bulunduğunuz yerden ayrılarak 50 km'lik yolu katetmekten mi imtina ediyorsunuz?!

Nedir sizi o koltuklarda tutan neden?

0000000000000000000000000000000000000000000000000000000-atkaracalar-sel-06.jpg

PEKİ YA SİYASİLER?!
1 Haziran'da Şabanözü'nde yapılacak seçimler öncesi ilçeye her gün uğrayan ve gecenin geç saatlerine kadar ilçede seçim programı uygulayan başta AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu olmak üzere, bölge milletvekilleri Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz!

Bu isimlerden teki dahi, örneğin AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu haberin yapıldığı şu saatlere kadar neden Atkaracalar'a gelme zahmetine katlanmadı?!

Yaşanılanlarla ilgili söylenecek çok sözümüzün olduğu ancak büyük gayret göstererek sükunetimizi muhafaza ettiğimizin bilinmesini istiyoruz!

Ve; AYIP OLUYOR BEYLER diyerek 'şimdilik' kaydıyla susuyoruz...

SÖZCÜ18

Haber Sonrası Bilgilenme
AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz'in 4 Haziran 2014 Çarşamba günü akşamı Rusya'ya gittiği ve pazar günü dönüş yapacağı bilgisi haber merkezimize ulaşmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler