Fenerbahçe, uzatmada kazandı - İZLE

Fenerbahçe, uzatmada kazandı - İZLE

Sarı-lacivertliler Manisa'da son dakika golüyle güldü.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, Manisaspor deplasmanında 90+5'te Yiğit İncedemir'in kendi kalesine attığı golle 2-1 kazandı.

Sarı-Lacivertli ekip, 55. dakikada eski bir Manisasporlu Caner Erkin'in golüyle öne geçti. Ege ekibi 61. dakikada Simpson ile cevap verdi. Ancak 90+5'te kazanılan frikik atışında içeri doldurulan topta Yiğit İncedemir kendi kalesine attığı golle skoru belirledi: 1-2.

BU KEZ DEPLASMANDA KAZANDI
Bu sezon ligin 6. haftasında Mersin İdmanyurdu karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle, lig tarihinde deplasmanda üst üste kazanma rekorunu 12 maça taşıyan, ancak bu maçtan sonra bu başarını sürdüremeyen Fenerbahçe, Manisaspor karşısında önemli bir galibiyet aldı.

Sarı lacivertli ekip, Manisaspor maçından önce, 8. haftadan itibaren oynadığı 7 dış saha maçında 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi almıştı.

BU SEFER ALEX'SİZ...
Spor Toto Süper Lig'de Alex'in sakatlığı nedeniyle oynamadığı maçta Manisaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, bu sezon Brezilyalı oyuncunun forma giymediği 3. maçta ilk galibiyetini aldı.

Ligde bu sezon Alex'in oynamadığı Sivasspor müsabakasında rakibine 2-0 mağlup olan, Orduspor ile de 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, bugün Alex'siz oynadığı karşılaşmada Manisaspor'u 2-1 yenmeyi başardı.

2004-2005 sezonundan bu yana Manisaspor maçı dahil, 32 lig maçında takımının formasını giyemeyen Alex'in olmadığı maçlarda Fenerbahçe, 19 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

MANİSASPOR: 1 - FENERBAHÇE: 2

STAT: Manisa 19 Mayıs
HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, Ekrem Kan, Ali Saygın Ögel

MANİSASPOR: İlker Avcıbay, Ömer Aysan Barış, Akaminko, Hüseyin Tok, Klukowski, Ahmet İlhan Özek (Dk. 61 Murat Gürbüzerol), Yiğit İncedemir, Bekir Yılmaz, Simpson, İsaac (Dk. 90 4 Ferhat Çökmüş), Kahe (Dk. 84 Bülent Cevahir)
TEKNİK DİREKTÖR: Kemal Özdeş

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz (Dk. 85 Özer Hurmacı), Cristian, Emre Belözoğlu, Stoch, Caner Erkin, Bienvenu (Dk. 79 Recep Niyaz)
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

GOLLER: Dk. 61 Simpson (Manisaspor), Dk. 55 Caner Erkin, Dk. 90 5 Yiğit İncedemir (kendi kalesine) (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: Dk. 45 1 Yiğit İncedemir (Manisaspor), Dk. 52 Cristian (Fenerbahçe)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler