Fetih 1453 Çankırıda kapalı gişe

Fetih 1453 Çankırı'da kapalı gişe

Çankırı'da Yunus AVM içerisinde Sinemax'a ait 4 salondan 3'ünde gösterime sunulan film son 3 gündür kapalı gişe oynuyor.

Geçtiğimiz perşembe günü saat 14.53'de vizyona giren ve Türkiye genelinde 850 salonda vizyona giren "Fetih 1453" filmi ilk günden itibaren Çankırı'da kapalı gişe oynuyor.

Uzun yıllardır Çankırı'da sinemayı ve sinemacılığı yakından takip edenler iyi bilirler ki böylesi bir durum Çankırı'da ilk kez yaşanıyor.

Özkanoğlu ADOPEN'de Kampanya
Son Gün 29 Şubat

Yunus AVM içerisinde hizmet veren Sinemax'a ait 4 salondan 2'sinde gösterime açık tutulan Fetih 1453, hafta içinde günde 7 seans, hafta sonlarında ise 8 seans olarak seyredilebiliyor.

İşletmeci Barış Derelli "Filme gösterilen ilgiden mutluyuz. Uzun yıllardan bu yana ilk kez böylesi bir ilgi ile karşı karşıyayız. İki salonda toplam 180 koltuk üç gündür kapalı gişe gösterim gerçekleşiyor. Bu hafta da bu yoğunluğun süreceğini düşünüyorum" dedi.

Öte yandan 22 Şubat 2012 Çarşamba günü salon 1'de 19.00 seansının Çankırı protokülüne özel seans yapılacağı ve Vali Vahdettin Özcan'ın da filmi izleyeceği öğrenildi.

17 milyon dolarlık bütçe

Yapımcılığını Faruk Aksoy, Servet Aksoy ve Ayşe Germen'in üstlendiği filmde, Devrim Evin, İbrahim Çelikkol, Dilek Serbest, Recep Aktuğ, Erden Alkan'ın yanı sıra geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Senaryosunu, İrfan Saruhan ve Atilla Engin'in yazdığı filmin müziklerini Benjamin Wallfisch yaptı.

17 milyon dolarlık bütçenin ayrıldığı, Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet'in çocukluğundan fetihlerine kadarki sürecin anlatılacağı filmin izlenme rekoru kırması bekleniyor.

Türkiye genelinde 850 salonda vizyona giren film, Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya, Fransa, İngiltere, İsviçre, KKTC, Ortadoğu ülkeleri, Endonezya, Malezya, Rusya, Arnavutluk, Bosna-Hersek, Sırbistan, Makedonya, Kosova, Romanya, Yunanistan, Güney Kore, Tayland, Japonya ve Amerika'da da sinemaseverlerle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler