Fikret Orman sarmaş dolaş!

Fikret Orman sarmaş dolaş!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bodrum tatilinde süper lüks bir yatta genç bir kadınla sarmaş dolaş görüntülendi.

Fikret Orman'ın samimi arkadaşlığı kare kare objektiflere yansırken, başkanın eşi Sedef Orman'ın da kendi tekneleriyle Bodrum'da tatilde olduğu öğrenildi.

KUCAĞINDA TEKNE TURU ATTIRDI
Beşiktaş Kulübü'nün çiçeği burnunda başkanı Fikret Orman, kameralara Bodrum Yalıkavak'taki süper lüks bir teknede genç bir kadınla yakalandı. Başkan, denizden çıkarken sarıldığı genç kadını daha sonra çağırdığı bota bindirmeye çalıştı ve bütün samimi halleri fotoğraf karelerine yansıdı. Bu karelerde başkan, kimi zaman genç hanımı kucağına aldı, kimi zaman birlikte deniz keyfi yaptılar. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Sedef Orman ile evli ve iki çocuk babası (HABERTURK)
 
FİKRET ORMAN'IN AÇIKLAMASI
 
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bugün bu fotoğrafların yayınlanmasının ardından Best FM Spor Müdürü Özkan Öztürk’e konuştu. 
 
Bir yatta genç bir kadınla olan fotoğraflarının farklı anlamlar yüklenerek yayınlanmasına anlam veremediğini belirten Orman; “Ayıptır, yazıktır, günahtır. O yatta 5 erkek daha var ve o kız, arkadaşımın yeğeni. Ben evli ve iki çocuklu biriyim. İnsanları karalamak bu kadar kolay mı? dedi.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler