Filiz, Baroyu ziyaret etti

Filiz, Baro'yu ziyaret etti

Milletvekili Hüseyin Filiz Çankırı ziyaretinde.

Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz beraberindeki heyet ile yeni Adliye Sarayı'nda Başsavcı Mehmet Togay ve Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı ve Ağır Ceza Reisi Erdal Kılıç’ı ziyaret ettikten sonra Çankırı Barosu'nu ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Milletvekili Filiz, çağdaş bir mimariye sahip olan içinde her türlü konforu bulunan Adliyeye taşınılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirmiş, yeni adliyenin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu da Milletvekili Filiz'e öncelikle yaptığı ziyaretten dolayı, sonrasında Çankırı Adliyesinin yol ve kavşak sorununun çözümü noktasında göstermiş olduğu üstün gayretlerden ve Çankırı'ya yapılması düşünülen Baro Evi çalışmalarına verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür etti.. Ayrıca Çankırı sanayisinin kalkınması için milletvekilinin yaptığı çalışmaları da yakından takip ettiklerini dile getirdi. Ziyaret, yerel ve ulusal güncel konuların konuşulması ile sona erdi.

ŞAHİN DE ÇANKIRI'DA

Öte yandan milletvekili Av. İdris Şahin'in de Çankırı'da olduğu ve başta esnaf ziyaretleri olmak üzere çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler