Filizin listesi heyecan yarattı!

Filiz'in listesi heyecan yarattı!

AK Parti Çankırı milletvekillerinin rekabeti, farklı listelerin yerel medyada yer almasına neden oluyor.

AK Parti Çankırı ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasını bekleyen parti tabanı, İdris Şahin ile Hüseyin Filiz'in kendi arasında yaşadığı polemik nedeniyle 'yanlı listelerin' havada uçuşmasına neden oluyor.

AK Parti Çankırı ilçe adaylarının belirlendiğine ilişkin bugün öğleden sonra yayınlanan bir haber, parti tabanında ve adaylar arasında heyecan yarattı.

Yayınlanan haber metni incelendiğinde görülecektir ki açıklanan listede belirtilen isimlerin birçoğu günlerdir bilinen ve üzerinde mutabık kalınan ilçeler.

30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin Çankırı'nın ilçeleri arasında başta Korgun olmak üzere; Eldivan, Şabanözü, Yapraklı, Bayramören, Kızılırmak ve Atkaracalar belediye başkanları ile yarışacak.

Bunun dışında; Orta, Kurşunlu, Çerkeş ve Ilgaz belediye başkan adaylarının tespiti yönünde gereken çalışmanın henüz tamamlanmadığı ve ortaya çıkan isimler üzerinde taraflar arasında uzlaşma sürecinin yaşandığı öğrenildi.

Öte yandan, ülkede cereyan eden hareketli siyasi gündem nedeniyle başta Çankırı olmak üzere, Kastamonu, Karabük, ve Bolu illerinin ilçe belediye başkan adayları ile ilgili resmi açıklamanın yeni yılın ilk haftasına kadar uzayabileceği de edinilen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler