FLAŞ! Hüseyin Boz görevden alındı!

FLAŞ! Hüseyin Boz görevden alındı!

Geçtiğimiz aylarda Belediye Özel Kalem Müdürlüğüne getirilen Hüseyin Boz'un bu görevden alındığı öğrenildi.

Çankırı Belediyesi'nde flaş görevden alma geride bıraktığımız cuma günü gerçekleşti ancak bugüne kadar basına yansımadı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Hüseyin Boz, Özel Kalem Müdürlüğü'nden alındı. Bilgiler Boz'un kadrosunun aynı birimde 'memur'a çevrildiği yönünde.

Hüseyin Boz'un yerine ise iddialara göre Batmanlı bir şıhın oğlunun getirildiği ve Çankırı sokaklarında olayla ilgili olarak bilgisi olanların "Çankırı Belediyesi'nin özel kalem müdürlüğü Batmanlı'ya mı kaldı? Başkan ne yapmak istiyor?" şeklinde cümlelerle yaşanılanları şaşkınlıkla karşılıyor.

BU FOTOĞRAF 'AL TAKKE VER KÜLAH'
İCRAATİNİN DELİLİDİR!

Özel Kalem Müdürlüğü görevinden alınan Hüseyin Boz'un çok değil daha dün gece Belediye Başkanı İrfan Dinç'in Kale'de Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu üyeleriyle yaptığı görüşmede Basın Yayın Müdürü Ethem Yenigürbüz ile birlikte Hüseyin Boz'un da yer alması, 'görevden alma' olayının 'al takke ver külah' icraatinin bir göstergesi olarak önümüzde duruyor.

cankiri-huseyinboz-irfandinc-sozcu-resim-09.jpg

Başkan Dinç, 'kazanmak için herşey mübahtır' felsefesi doğrultusunda yasaların kendisine tanıdığı imkanları değerlendirerek, sınavsız olarak Türkiye Cumhuriyeti kadrolarına bol miktarda 657 mensubu personel sağlıyor!

Bütün bunların karşılığında İrfan Dinç'in çıkarı ne mi oluyor?

İşte bu sorunun yanıtını verse verse sadece sayın Başkan verir!

Öyle değil mi Çankırı'nın medar-ı iftiharı, dandik köprüye bile sırf şirin görünme uğruna 'Recep Tayyip Erdoğan Köprüsü' adını veren ancak tüm bu icraatlerine karşın AK Parti Genel Merkezi'nce 'bohçası' hazırlanmış, önümüzdeki günlerde 'tezkeresine' kavuşacak olan sevgili başkan?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler