Gazeteci Savaş Ay hayatını kaybetti

Gazeteci Savaş Ay hayatını kaybetti

Duayen gazeteci Savaş Ay hayatını kaybetti.

Ünlü gazeteci Savaş Ay tedavi gördüğü hastenede hayatını kaybetti. Gazeteci Savaş Ay'ın, 1,5 aydır tedavi gördüğü hastanede kalbinin durduğu öğrenildi.
 
14 yıldır gırtlak kanseriyle mücadele eden Savaş Ay, bir ropörtajında hastalığıyla olan mücadelesini "Yaşamı çok sevdiğim için ölümü de sevdim, ondan korkmadım" sözleriyle dile getirmişti.
 
'DİNLEDİĞİM ŞİİRLER BANA İLAÇ OLDU'
Doktoru Murat Baş dün Facebook adresinden Savaş Ay'ın "Dinlediğim şiirler bana ilaç oldu" sözlerini paylaşmıştı.
 
HER SEANS İÇİN BİR ŞİİR KASEDİ
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde bir buçuk ay radyoterapi seansına giren Savaş Ay, her seans için kendi sesiyle şiir kasetleri hazırlamış. Kendi doldurduğu bu şiir kasetleri, seansların daha hızlı bir şekilde geçmesini sağlamış. Kendi bulduğu bu yöntemle, tedavi dönemini daha rahat geçirmiş.
 
GIRTLAĞINIZI KONTROL ETTİRİN
Savaş Ay'ın kanser teşhisi tesadüfen konulmuş. 1998 yılında programdan hemen sonra arayan doktor izleyicisi "Gırtlağınızı bir kontrol ettirin, kanser olabilirsiniz" demiş. Bu uyarının ardından hastaneye giden Savaş Ay, testlerden sonra kanser olduğu gerçeğini öğrenmiş. Teşhisten sonra hemen tedavilere başlanmış. Tedavi sırasında sigarayı zoraki bırakmış. Ayrıca bir müddet konuşması bile yasaklanmış. Parasını sesiyle kazanan birisi için bu çok zor olsa gerek. Bu yasaklara uymadığı durumda gırtlağının alına bileceğini ve bir daha belki hiç konuşamayacağı gerçeği söylendiğinde üzüntüsünü ağlayarak değil belli bir noktaya bakarak belli etmiş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler