Hadise: Elbisenin altında çok fazla şey olsun istemem

Hadise: Elbisenin altında çok fazla şey olsun istemem

Güzel şarkıcı Hadise, samimi açıklamalarda bulundu.

"Sahnede bir giydiğini bir daha giymek profesyonelce değil" diyen şarkıcı, kilosu konusunda ise gayet hassas "Sesime, şovlarıma eleştiri yapamayınca görselliğe yorum yapıyorlar. Kilolu değilim, kendimi seviyorum" diye konuştu.
 
İşte Hadise'nin röportajından bazı başlıklar...
 
* Bir star için kıyafet ne kadar önemlidir?
Fotoğraflarımda en çok kıyafetlerimi görüyorlar. Dolayısıyla üzerine çok çalışmak, doğru kıyafeti seçmek lazım. Ama seviyorum; işin eğlenceli kısmı kıyafetler bence.
 
* Bir gün kendi markanızı yaratır mısınız?
Evet; kendi markamı yaratmak, Hadise koleksiyonu çıkarmak çok isterim. Doğru anda mutlaka böyle birşey yapmak istiyorum.
 
Dekolteye sahnede "evet" ama günlük hayatımda "hayır" Sanki sadece oraya bakıyorlar gibi geliyor.
 
"DAR MİNİ KIYAFETLER BANA ÇOK YAKIŞIYOR"
* Size en çok yakışan kıyafetler hangileri?
Dar kıyafetleri çok seviyorum. Bana çok yakışıyor. Boy olarak da diz altı ya da çok kısa olmalı.
 
"GÜNLÜK HAYATIMDA SADELİKTEN YANAYIM"
* Sahnedeki Hadise, evdekinden çok mu farklı?
Aynen. Sahnedeki Hadise ile evdeki Hadise arasında çok fark var. Sahnedeki Hadise; dar bir elbise giyen, saçları her zaman havalı bir kadın (saçlar havalı olmalı ki, tam moduma girebileyim). Fakat rahatlık çok önemli. Hem dar hem rahat olmalı kıyafetler. Kısacası sahnedeki Hadise daha iddialı. Sahnede giydiğim kıyafetleri asla günlük hayatımda giymem.
 
"ÜZERİMDE ÇOK BÜYÜK SORUMLULUK VAR"
* Her kıyafetinize ayrı ayakkabı mı giyiyorsunuz?
Ayakkabılarımı özel yaptırıyorum ve çok sık değiştirmiyorum. Çünkü sahnede çok dans ediyorum. Bir defa sahnede düştüm. Çok korktum bir şey olacak diye. Ayağımın kırılması 3-4 ay iş yapmamam demek. O kadar süre evde otursam depresyona girerim. Bir de benim çok büyük bir ekibim var. Üzerimde çok büyük sorumluluk var. Onlarca kişi benim sayemde para kazanıyor.
 
* Modayla ilgili misiniz?
Sıkı takip ederim ama yakıştığı sürece giyerim. Sadece moda diye birşey giymem.
 
* Asla giymem dediğiniz ne var peki?
Hiç "asla" demem.
 
* Vücudunuzda beğenmediğiniz bir yeriniz var mı?
Hayır, yok. Kendimizle barışık olmalıyız. Hepimiz manken olmak zorunda değiliz. Allah mankenleri bir şey için yaratmış. Onlar öyle doğmuş, çok uzunlar bir kere.
 
"ELBİSEMİN İÇİNE BİR ŞEY GİYMEM"
* Küçük hileler yapar mısınız; korse mesela?
Hiç yapmadım. Saklamak istediğim hiçbir yerim yok. Hiçbir zaman korse, daha sıkı tutan çorap vs. giymedim. Öyle şeylerle aram yok. Elbisenin altında çok fazla şey olsun istemem, kendimi daha kötü hissederim. Bir kıyafet olmuyorsa olmuyordur, başka elbise alırım.
 
Converse ayakkabılar bana hiç yakışmıyor. İki defa gittim aldım ama olmuyor. Ayakkabılarımı giyemediğime üzülüyorum.
 
* Genel olarak bacaklarınızın ve basenlerinizin kalın olduğu, kilolu olduğunuz söyleniyor. Siz kendinizi kilolu buluyor musunuz?
 
"KİLO VERİRİM DE ALIRIM DA KİME NE?"
Aynaya bakınca kendimi çok seviyorum. Kendimi kilolu da bulmuyorum. Bunlar boş şeyler, gereksiz yorumlar. Çünkü sesime, sahne şovuma, danslarıma hiçbir zaman kimse eleştiri yapamadı. Bunların elimden geldiğince en iyisini yapıyorum. Bir şey bulamayınca görselliğe yorum yapıyorlar. Çünkü insanlar eleştirmeyi çok seviyorlar. Benim hakkımda, burnuna estetik yaptırdı, orasını burasını yaptırdı da diyorlar. Ayrıca kilo alırım da, veririm de; kime ne? Gereksiz konular bunlar... Meyve veren ağaç taşlanır, bunu devamlı aklımda tutuyorum.
 
* Kıyafet delisi olduğunuz doğru mu? Bir giydiğinizi bir daha giymiyormuşsunuz...
Doğru. Sahnede bir giydiğimi bir daha giymem. Bunu yapmam, çünkü profesyonelce değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler