Hakan Yılmaz'dan istifa

Hakan Yılmaz'dan istifa

Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz istifa etti.

Çankırıspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz istifa etti. Yılmaz'ın istifası yönetim kurulu tarafından kabul edildi.

Hakan Yılmaz istifası sonrası yaptığı ilk açıklamada "Mevcut durumda kulübe zarar vermemek adına görevimden istifa ediyorum. Saha sonuçlarının her şeyden daha önemli olduğu gerçeği bazen her şeyi unutturabiliyor. Geçmiş başarılar yapılanlar bir kulüp kimliği kazandırmak mutlu olduğumuz evimizden ayrılırken gururumuzdur. Çankırıspor her şeyiyle başarılı olacaktır. Tüm genç oyuncularıma hakkımı helal ediyorum.."

İstifa ile ilgili olarak Sözcü18'e konuşan Kulüp Başkanı Sevda Karaali "Hocamız içinde bulunduğu yoğunluk nedeniyle fazlasıyla yoruldu. Bu istifanın kendisine de büyük faydalar sağlayacağını düşünüyorum." derken yeni hoca ile ilgili olarak da "Çankırıspor'la çalışmak isteyen çok sayıda teknik direktör var. Seçici davranarak bizlere en fazla katkıyı sağlayacak ismi takımın başına getireceğiz." dedi.

TRANSFER DOSYASI YENİ EKİPTE
Öte yandan 5 Ocak'ta başlayacak devre arası transfer dönemi ile ilgili olarak konuşan Başkan Karaali "Daha önceden tespit ettiğimiz bazı isimlerle temasımız sürmekte. Bununla birlikte yapılacak transferleri de takımın yeni hocasına bırakmayı uygun görüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler