Hüseyin Filiz'den AKP'nin Çankırılı adaylarına 'hırsız' iması!

Hüseyin Filiz'den AKP'nin Çankırılı adaylarına 'hırsız' iması!

AKP Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz'in, Doğruyol gazetesine yaptığı ziyarette yaptığı konuşma, gündeme bomba gibi düştü.

AKP Çankırı 2. sıra milletvekili adayı Hüseyin Filiz, beraberinde 1. sıra adayı Muhammet Emin Akbaşoğlu ve İl Başkanı Celal Kaman ile birlikte Doğruyol gazetesi sahibi İrfan Hoşafcıoğlu'na gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü.

AKP Çankırı 2. sıra adayı Hüseyin Filiz burada yaptığı konuşmada “Muhammet Emin abimiz yerine yanımızda muhalefetin 'işte şunu yedi, bunu yedi, şöyle yaptı, böyle yaptı'  dediği bir aday olsaydı daha mı iyi olacaktı... Ama bunu diyemeyecekler. Sıfır kilometre araba gibi, pırlanta bir şekilde geldi. Kol kola gireceğiz. En ufak uyumsuzluk olmayacak, Çankırı’da bunu duymayacak. MHP’liler 'dışarıdan geldi' diyor, içimizden gelseydi de sizler 'hırsız!' deseydiniz daha mı iyiydi..."(*) diyerek partisinin Çankırılı adayları için 'hırsız' imasında bulundu.

VEDAT BEKİ'NİN KALEME ALDIĞI SON YAZISI 

AÇIKLAMA, AKP'NİN ÇAKRILI ADAYLARINI ZAN ALTINDA BIRAKTI
AKP Çankırı 2. sıra milletvekili adayı Hüseyin Filiz'in bu açıklaması siyasi çevrelerde; "Bu açıklama aynı partiden milletvekili aday adayı olan başta Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin olmak üzere, Salim Çivitcioğlu, Mesut Koç ve Ahmet Gayret'i zan altında bıraktı." şeklinde yorumlandı.

(*) Konuşma metni Doğruyol Gazetesi web sayfasından alınmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler