Ilgaz Dernekler Birliği  üyeleri Dorukta

Ilgaz Dernekler Birliği üyeleri Doruk'ta

İstanbul'da yaşayan yaklaşık 165 kişilik grup Ilgaz - Doruk Otel'de güzel bir hafta sonu geçirdi.

Ilgaz Dernekler Birliği ve Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 4. Ilgaz Dağı Kış gezisi geçtiğimiz hafta sonu 165 kişilik bir katılımla gerçekleştirildi. Gezinin ikinci gününe AK Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin de katıldı ve Ilgazlı hemşehrileriyle beraber sabah kahvaltısı gerçekleştirdi.

Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Altıntop Sözcü18 Haber Merkezine yaptığı açıklamada "Bu yıl 4'üncüsünü gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuza yaklaşık 165 kişi katıldı. Cumartesi ve pazar günlerini doğduğumuz toprakların özlemini geçirmekle güzel bir şekilde değerlendirdik." dedi. Altuntop sözlerini şöyle sürdürdü:

VEKİLİMİZİ YAKINDAN TANIMA FIRSATI BULDUK

"Ilgaz-Doruk otel gezimizi organize ederken, ilimizin başarılı milletvekili Av. İdris Şahin ile gezimize katılanları biraraya getirmeyi planladık. Vekilimiz cumartesi günkü programı nedeniyle bizimle beraber olamadı. Ancak pazar sabahı kaldığımız otelde sabah kahvaltısında beraber olduk. Sayın Şahin; Çankırı ve Ilgaz ile ilgili çeşitli sorularımızın yanıtlarını ilk ağızdan alarak geleceğe daha bir umutla bakmamızı sağladı. Geziye katılan hemşehrilerimizle tanışma - kaynaşma fırsatını yarattığı için kendisine teşekkür ediyorum."

Ilgaz Dernekler Birliği'nin
4. Ilgaz Dağı Kış Gezisinden görüntüler - TIKLA

Ilgaz Dernekler Birliği üyelerinin iki günlük Ilgaz gezisi süresince başta Belediye Başkanı Cevdet Çetin ve Ilgaz Kaymakamı Yusuf Özdemir'in de kendilerini yanlız bırakmadığına değinen Başkan Altıntop "Sizlerin aracılığı ile Belediye Başkanımız Cevdet Çetin ve sayın Kaymakamımız Yusuf beye de göstermiş oldukları ilgi ve ayırmış oldukları zamandan dolayı müteşekkiriz" diyerek sözlerini tamamladı.

cankiriilgaz-doruk-derneklerbirligi-sozcu-resim-031.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler