Ilgaz Kaymakamı Özdemir uçtu!

Ilgaz Kaymakamı Özdemir uçtu!

Ilgaz Kaymakamı Yusuf Özdemir Balıkesir ili Susurluk ilçesine kaymakam olarak atandı...

28 Ağustos 2011 tarihinden bu yana Ilgaz Kaymakamlığı görevinde bulunan Yusuf Özdemir, Balıkesir - Susurluk ilçesi kaymakamlığına atandı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Kaymakam Özdemir; uzun süredir Ankara ilçelerine kaymakam olarak atanabilme yönünde görüşmelerde bulunuyordu.

ILGAZ'IN YENİ KAYMAKAMI HACI BEKTAŞ'DAN

yusufguni-ilgazkaymakami-sozcu18-resim-09.jpg
Yusuf Özdemir'in Ilgaz'dan ayrılması ile birlikte kaymakamlık görevine halen Hacıbektaş Kaymakamlığı görevini sürdüren Yusuf Güni geliyor.

YUSUF GÜNİ KİMDİR?
Kırıkkale doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Kırıkkale‘de tamamlamış olup, ardından Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesine giriş yapmış ve 2002 yılında mezun oldu. Yaklaşık bir yıl Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğünde çalıştıktan sonra Kaymakamlık  sınavını kazanarak Kaymakamlık mesleğine giriş yaptı. Adaylık sürecinde Kırşehir'in Akpınar ve Boztepe ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Yine 9 ay süreyle yurtdışı eğitimini İngiltere'nin  Manchester Üniversitesinde tamamladı.

Müteakiben Kütahya ili Şaphane ilçesinde asil Kaymakamlığa başladı. 2008 Eylül ayından itibaren Selim ilçesinde, daha sonra 14 Ağustos 2010 tarihinde Gevaş  Kaymakamı olarak görev yaptı. 29 Ağustos 2013 tarihinde Hacıbektaş'da göreve başladı. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İdare Hukuku Bilim dalında Yüksek Lisans yapmış olup, evli  ve iki çocuk babası.

YAPRAKLI VE ATKARACALAR KAYMAKAMLARI DA DEĞİŞTİ
Atkaracalar Kaymakamı Kürşad Karaca Yozgat ili Yenifakılı'ya, Yapraklı Kaymakamı Celalettin Taşkaya da Bilecik ili Gölpazarı Kaymakamlığı görevlerine atandılar. 

Öte yandan Diyarbakır Vali Yardımcısı Zafer Engin, Çankırı Vali Yardımcılığı görevine atandı...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler