İrfan Dinçten Çankırı masalları!

İrfan Dinç'ten 'Çankırı' masalları!

Çankırı Belediye Başkanı yaptığı açıklamalarla çevreyi güldürmeye hızla devam ediyor...

Çankırı Belediye Başkanı yaptığı açıklamalarla her geçen gün 'masalcı başkan'lığını tescillerken, adeta bu konuda kendisiyle de yarışır hale geldi.

Başkan Dinç'in bugün ulusal medya ve internet sitelerine düşen 'basın bülteni'ne bakarsanız Sözcü18 Haber Merkezi'nin ortaya koyduğu 'masalcı başkan' tipinin çok da abartı olmadığını görürsünüz!
 
PARAYI VEREN DSİ
DÜDÜĞÜ ÇALAN MASALCI İRFAN!
DSİ'nin aylardır yaptığı gerek mühendislik gerek ihale ve yer teslimi çalışmalarından sonra yapımına başlanan Esentepe köprüsü ve Acıçay Koruma Projesi bugünlerde hızla tamamlanma aşamasına doğru ilerliyor.
 
Köprünün yenilenmesi ile birlikte Acıçay zemininde yapılacak düzenlemelerin ihale bedeli yaklaşık 6 milyon Türk Lirası!
 
Bırakın kasasında 6 milyon'u, 600 bin lirası olmayan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın bölgeye getirdiği hizmeti gerek Çankırı insanına gerekse dışarıdaki kamuoyuna 'basın bürosu aracılığıyla dağıttı bültende' bakın nasıl anlatıyor:
 
esentepekoprusu-cankiri-sozcu-resim-031.jpg
 
... HAYATA GEÇİRİYOR OLMAKTAN (!)
 
"Esentepe Köprüsü’nün ekonomik ömrünü doldurması ve günümüz ihtiyaçlarına cevap verememesi üzerine 18 ayda 18 proje kapsamına Esentepe Köprüsü’nü de aldıklarını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç “Konuyu Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’na ilettiğimizde daha önceki taleplerimize gösterdiği yakın ilgiyi bu projemize de gösterdi. Belediye olarak köprü projesini süratle hazırlatıp DSİ’ye teslim ettik. Onlar da ihalesini yaparak müteahhite yer teslimini arkadaşlarımızla birlikte yaptılar. Hem Esentepe Mahallesi hem Tuz Mağarası yolu hem de bölge köylerine ulaşımı sağlayan bu önemli köprünün ve Acı Çay ıslahının yapılıyor olması son derece önemli. Yıllardır üzerinde durduğumuz ve önemsediğimiz bu projeyi de hayata geçiriyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.” diye konuştu."
 
3'ÜNCÜ BOĞAZ KÖPRÜSÜ,
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN PROJESİ Mİ?!
Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in yaptığı bu açıklamadan sonra, önümüzdeki günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'dan bir açıklama bekleniyor:
 
- 3'üncü Boğaz Köprüsü Büyükşehir Belediyemizin projesidir!
 
Ne dersiniz! Mevcut duruma gülelim mi ağlayalım mı!!!
 
Önerimiz odur ki; Önce bol miktarda gülelim... Sonrasında da ...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler