İrfan Keleş toprağa verildi

İrfan Keleş toprağa verildi

TBMM 21. Dönem MHP Çankırı milletvekili olarak görev yapan eğitimci-siyasetçi İrfan Keleş, Ankara'da Meclis'te yapılan törenin ardından getirildiği Çankırı'da toprağa verildi.

Geride bıraktığımız pazar günü Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren TBMM 21. Dönem MHP Çankırı milletvekili İrfan Keleş için bugün saat 10:00'da Meclis bahçesinde cenaze töreni düzenlendi.

İLGİLİ HABER
TBMM 21. Dönem MHP Çankırı Milletvekili İrfan Keleş vefat etti - TIKLA

Törene, başta Keleş ailesi ve yakınları olmak üzere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis Başkanvekili Celal Adan, AK Parti Grup Başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekilleri Dursun Müsavat Dervişoğlu ve Lütfü Türkkan, Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, 24. Dönem AK Parti Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin ile eski ve yeni milletvekilleri, Meclis bürokratları ve personeli katıldı.

Merhum İrfan Keleş'in naaşı, daha sonra toprağa verilmek üzere Çankırı'ya yola çıktı.

ÇANKIRI'DAKİ TÖRENE VALİ AKTAŞ DA KATILDI

cankiri-cenaze-resim-0122222.jpg

Çankırı'ya getirilen merhum İrfan Keleş'in naaşı Hoca Ahmet Yesevi Camisinde kılınan ikindi namazı sonrası Sarıbaba Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanında toprağa verildi.

Çankırı'daki cenaze törenine başta Vali Hamdi Bilge Aktaş olmak üzere, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, AKP milletvekili Salim Çivitcioğlu, TBMM 23. Dönem MHP milletvekili Ahmet Bukan, TBMM 24, 25 ve 26. dönem Ak Parti milletvekili Hüseyin Filiz olmak üzere Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak, bürokratlar, Keleş ailesi ve yakınları ile iş insanı ve vatandaşlar katıldı.

irfan-keles-cankiri-cenaze-resim-012.jpg 
TBMM'de yapılan törenden görüntü...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler