İzmit'de bir kadın sokak ortasında öldürüldü

İzmit'de bir kadın sokak ortasında öldürüldü

İzmit'te bir çocuk annesi Ayşe P., sokakta tartıştığı eşi Hacı P. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Çok sayıda bıçak darbesiyle hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybederken, Hacı P. ise 5 yaşındaki kızını da yanına alarak kaçtı.

Olay saat 18.00 sıralarında, Erenler Mahallesi Kamer Sokakta meydana geldi. İddiaya göre Ayşe P. (41) ile eşi Hacı P. arasında evde çıkan tartışma sokağa taştı. P. çifti, oturdukları apartmanın önünde tartışmayı sürdürürken bu sırada Hacı P., evden çıkarken yanına aldığı öğrenilen ekmek bıçağı ile eşine saldırdı.

HAYATINI KAYBETTİ

Ayşe P.’nin yardım çağrıları üzerine apartman sakinleri olay yerine gelirken, şüpheli Hacı P. ise olay yerinden uzaklaştı. Aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde kalan Ayşe P., çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Ayşe P. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KIZIN DA YANINA ALIP KAÇTI

Polisin olayla ilgili yaptığı araştırmada cinayet şüphelisi Hacı P.’nin ise 5 yaşındaki kızını da yanına alarak kaçtığı belirlendi. Çiftin geçen hafta mahalleye taşındıkları, sık sık da tartıştıkları öğrenildi. Polis, Hacı P.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler