Kaos yeni isim çıkardı: Erkan Köroğlu

Kaos yeni isim çıkardı: Erkan Köroğlu

Ak Parti Çankırı İl Kongresi öncesi yaşanan kaos Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu'nun ismini gündeme taşıdı.

Her geçen gün daha da sancılı geçen Ak Parti Çankırı İl Kongresi sürecine yeni bir gelişme damgasını vurdu. 

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre yarın yapılacak "teşkilat temayülü"nün mevcut başkan adayları Salim Çivitcioğlu ile Hüseyin Boz isminden sonra üçüncü ismin yani Çankırı Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu'nun "il başkan adayı" olarak ortaya çıkmasına vesile olabilir.

KÖROĞLU: BEN ADAY DEĞİLİM AMA...

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye gelişmelerle ilgili düşüncelerini anlatan Baro Başkanı Av. Köroğlu "Bugün için Ak Parti Çankırı İl Başkanlığı yarışında yaşanan gelişmeler parti tabanında önemli rahatsızlıkları beraberinde getirdi. Başta mevcut İl Başkanımız Salim Çivitcioğlu olmak üzere, 9 yıl Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuş Hüseyin Boz arkadaşımız da Ak Parti'ye hizmet vermiş değerli isimler. Ancak gelinen noktaya baktığımızda Ak Parti'nin sergilemiş olduğu görüntü Genel Merkez'i önemli ölçüde rahatsız ediyor. Şu saatlerde şahsımla ilgili yaşanılan durum; İsmimin Genel Merkez tarafından bilinir olması, birliği beraberliği sağlama adına tekrar gündeme getirilmiş olmasından öte birşey değildir. Bunun yanısıra bugün (cumartesi) günü yapılacak temayülde tercih kullanacak partililerin de takınacakları tavır bir hayli önem taşıyor." dedi. 

Köroğlu Vedat Beki'nin "İl Başkanlığına aday mısınız?" sorusunu ise "Temayülden çıkacak sonuç ve Genel Merkez'in değerlendirmesi benim ve arkadaşlarımızın durumunu net olarak ortaya koyar. benim net bir kararım yok. Ayrıca 'ben bu işe adayım' demekle de olmaz. Genel Merkez ne derse o oluyor. Takdir genel merkezin diyorum." demekle yetindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler