Kapalı Spor Salonunun adresi belli oldu

Kapalı Spor Salonunun adresi belli oldu

Çankırı'ya kazandırılacak yeni kapalı spor salonu için ideal yerin mevcut Fatih Stadı olduğu ve bu yönde çalışmaların yapıldığı öğrenildi.

İlk kez Ak Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin'in müjdesini verdiği yeni Kapalı Spor Salonu inşaatının yapılacağı nokta adres tespit edildi.

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre yeni yapılacak kapalı spor salonu halen mezbelelik duruma dönüşen Fatih Stadı.

Halen kullanım hakkı Çankırı Belediyesi'nin elinde olan mevcut Fatih Stadını bulunduğu arazinin kapalı spor salonu inşaatı için kullanılması amacıyla Belediye ve Milli Emlak arasındaki görüşmeler bayram öncesi başladı. Milli Emlak'ın Çankırı Belediyesinden gelen "değiş-tokuş" talebine olumlu yanıt vermediği ancak iki kurum arasındaki görüşmelerin de halen devam ettiği öğrenildi.

Çankırı Belediyesinin son olarak "Fatih Stadı karşılığında bedel ödemesi yapılmasa da, buraya karşılık emsal bir arsa ya da belediye borçlarından belli oranda düşülmesi" talebinin önümüzdeki günlerde sonuçlandırılarak, ödeneği hazır halde bekleyen yeni kapalı spor salonu inşaatının ihaleye çıkarılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler