Karagöz: Çankırı'ya taşıma seçmen geldi

Karagöz: Çankırı'ya taşıma seçmen geldi

CHP Çankırı Belediye Başkan adayı Taner Karagöz, Gökçek'in Çankırı ziyaretini değerlendirdi ve...

CHP Çankırı Belediye Başkan adayı elektronik mühendisi Taner Karagöz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Çankırı ziyaretini değerlendirdi. Karagöz yaptığı yazılı açıklamada;

"Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanamayacağını anlayınca soluğu Çankırı'da aldı. AKP Belediye Başkan Adayı İrfan Dinç'e 20 milyon verdiğini söyletti. Şayet vediyse kanıtlasınlar. 20 milyon Çankırı Belediyesi hesabına yattı mı? Yoksa saati 20 milyona mı saydılar?

Amaç ne olabilir: Ankara'daki Çankırılılar'ın oyunu avlamak. Kendi hanesine yazmak. Çankırılılar çantada keklik değil. Çankırı Türkiye'nin ortasında yalnız ve üvey bırakılmıştır. Devlet yatırım yapmamıştır. Milletvekili sayısı ikiye düşmüştür. 2013 sonunda Çankırı nüfus artışında birinci diye yazdılar. Çankırı'ya taşıma seçmen geldi. Taşıma seçmenlerle nüfus artışı malesef sanaldır. Gerçek değildir. Nüfus Müdürleri ne kadar taşıma seçmen geldi açıklasınlar. Çankırılı seçmen yartırım yapmayan bir partiye, yoksul bıraktığına hala oy verirse, kulağı duymuyor, gözü görmüyor mu diye sorarlar. En iyi siyaset dürüstlüktür. En iyi dost gerçek ve doğruluktur." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler