Kaymakamlar Can ve Göç uğurlandı

Kaymakamlar Can ve Göç uğurlandı

Kocaeli - Dilovası ve İstanbul - Başakşehir kaymakamları için Beyoğlu Öğretmenevi'nde yemek düzenlendi.

İstanbul Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can ve Kocaeli - Dilovası Kaymakamı Hasan Göç'ün yeni görev yerlerine uğurlama amacıyla İstanbul Öğretmenevi'nde yemek düzenlendi.

Ev sahipliğini İstanbul Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı ile Çankırı Dernekleri Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen gecede Antalya Muratpaşa ilçesine atanan kaymakam Cevdet Can ile, Mersin - Tarsus ilçesine atanan kaymakam Hasan Göç, İstanbul'da yaşayan Çankırılılar'a veda ettiler.

Görev yaptıkları Başakşehir ve Dilovası kaymakamlıkları süresince İstanbul'da yaşayan Çankırılı STK'lar ile olumlu ilişkiler kuran her iki başarılı ismin gecedeki mahzunluğu dikkatlerden kaçmadı.

ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş "Böylesi değerli iki hemşehrimizin aramızdan ayrılması bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Her iki arkadaşımız da gerek vakıf gerekse Federasyon olarak gerçekleştirdiğimiz bütün etkinliklerimize katıldılar. Bizleri onurlandırdılar. Bu geceyi veda yemeği değil mola yemeği olarak görüyorum. İstanbul ve Kocaeli içerisinde nasıl güzel hizmet yaptıklarını gösterdiler. Antalya ve Tarsus'da Çankırılı olarak nasıl hizmet yapılacağını gösterme fırsatı bulacaklar. Bir yerde program yaparsınız, protokolda sizlerden birileri yoksa Güzel ve adaletli bir çalışma yaptıkları için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Böylesi görev yapan insanlarımız dinimizce de makbul insanlardır." dedi.

Vakıf Başkanı Eşref Harmandar da yaptığı konuşmada "Her iki arkadaşımızı yeni görev yerlerine uğurlamanın burukluğunu yaşasak da kendilerini daha yukarılarda görmek istediğimiz aşikar. Bizlerin güçlü lobileri yok. O yüzden kendilerinin başarılı hizmetler vererek valilik makamlarına yükselmeleri gerekir. Bizlerin beklentileri bu doğrultudadır. Ben her iki arkadaşımıza da Çankırı insanına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

CEVDET CAN ANTALYA - MURATPAŞA'YA
Yeni görev yeri Antalya Muratpaşa ilçesi kaymakamlığı olan Cevdet Can da Sözcü18'e yaptığı kısa değerlendirmede "İstanbul'daki hemşehrilerimiz, Vakıf ve Çandef yetkilileri bizler adına böylesi bir gece düzenlemişler. Kendilerine teşekkür ediyorum.  Kapılarımız gittiğimiz yerlerde de Çankırılı hemşehrilerime sonuna kadar açık. Çankırılı olmaktan büyük gurur duyuyorum" dedi.

HASAN GÖÇ MERSİN - TARSUS'A
Tarsus ilçesi kaymakamlığına atanan Hasan Göç ise "Böylesi bir geceyi bizler adına düzenleyen Vakıf ve Federasyon Başkan ve yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum. Gece süresince gönüllerimiz hop oturdu hop kalktı. Gönlümüzün bir parçasını buralarda bırakarak ayrılıyoruz. Ancak gittiğimiz yerler de vatan toprağı. Kamu görevimizi aksatmadan yerine getirmenin gayretinde olacağız. Bulunduğumuz görevlerde Çankırı insanına hizmet edebildiysek kendimi şanslı hissederim. Sizlerin aracılığıyla Türkiye'nin neresinde olursak olalım Çankırı insanına bu hizmetten kaçınmayacağımızın bilinmesini isterim" dedi.

cankiri-vakif-federasyon-hasangoc-kaymakamvedayemegi-sozcu-resim-08.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler